Yaşam
  • 20.10.2023 15:57

Şarkıcı bozuntusu Banu Parlak Filistin'i destekleyenlerle alay etti

Ağız eğerek ünlü olan Banu Parlak'tan skandal hareket! İsrail'i kınayanlarla resmen alay etti

İşgalci İsrail'in Gazze'deki katliamlarına tepkiler çığ gibi büyürken Banu Parlak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla resmen skandala imza attı.

İsrail'in Filistin'e karşı yaşattığı zulüm ve katliam günlerdir devam ediyor. Sanat dünyası bu vahşete sessiz kalmayıp tepkilerini dile getiriyor. Bu arada ilan edilen yas nedeniyle konserler, etkinlikler, eğlenceler iptal edildi. Dünya genelinde birçok oyuncu, müzisyen ve sanatçı, İsrail'in Gazze'de yüzlerce kişinin ölümüne neden olduğu hastane saldırısını sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla kınadı.  Çektiği dudak bükme videolarıyla fenomen olan sonrasında bir şarkı ile şarkıcı olduğunu iddia eden Banu Parlak ise destek olmak yerine akıllara durgunluk veren bir davranışta bulundu. Savaşla ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Parlak, İsrail'i kınayanlarla da dalga geçti. 

Alaycı hareketlerle paylaşım yapan ve yaşanan katliamla ilgili ses çıkaranları taklit eden Banu Parlak, “O kadar alışmışsınız ki buradan prim kasan insanlara. Bu zeka seviyesine ait olan insanlar lütfen beni takipten çıkabilirler mi?” dedi.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIM:

Videonun altına gelen yorumlar ise "Evet aynı zeka seviyesine sahip olmadığımız için takip etmiyoruz", "Sen kendini ne sanıyorsun acaba prim için neler yapmış insansın !" , "Allah zaten musibetini vermiş.." yönünde oldu. 

Güncellenme Tarihi : 20.10.2023 16:42

İLGİLİ HABERLER