Gündem
  • 21.7.2021 13:24

Sedat Peker Mine'yi üzdü Gözü yollarda kaldı

Organize Suç örgütü lideri Sedat Peker, YouTube sayfasından iktidara saldırınca koro halinde AK Parti’yi hedef alan laikçi mahalle, Sedat Peker’in sesinin kesilmesiyle beraber yine ‘anlaştı, sustu’ gibi söylemlerle AK Parti’ye saldırıyor.

Firari organize suç örgütü lideri Sedat Peker, YouTube kanalında yayınladığı hükümeti eleştirir videolar ve sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar laik kesimin salyalarını akıtıyordu.

Daha önce internet sitesine erişim engeli kararı getirilen Sedat Peker'in sosyal medya hesapları için de aynı karar alınmıştı. Suç örgütü lideri olduğu gerekçesi ile hakkında yakalama kararı da bulunan Peker'in YouTube, Twitter ve Instagram hesapları, millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle erişime engellendi.

Defalarca teröristleri savunan skandal haberlere imza atan Cumhuriyet’te köşe karalayan Mine G. Kırıkkanat, Sedat Peker’den video ve tweet gelmeyince kudurdu.

Kırıkkanat, sosyal medya hesabından Sedat Peker’e için “Sedat Peker’den ne bir haber, ne bir mektup… Oysa bayram. Anlaştı ve sus, galiba?” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 21.7.2021 13:25

İLGİLİ HABERLER