Gündem
  • 22.7.2021 00:15

Sedat Peker ve bütün ailesi Koronavirüse yakalandı

Sedat Peker'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi, en yakındaki isimden paylaşım geldi..

Günlerdir sessizliğe bürünen organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Peker'in danışmanlığını yaptığı söylenen Emre Olur ise "Acil şifalar" paylaşımıyla söz konusu iddiaların doğru olduğunu güçlendirdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 18 Temmuz'dan bu yana sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşım yapmaması merak konusu olmuştu.

TÜM AİLESİ KORONA OLMUŞ

Sedat Peker'in günlerdir süren sessizliğiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Peker'in tüm ailesi ile birlikte koronavirüse yakalandığı öne sürüldü.

"ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Peker'e yakınlığıyla bilinen ve basın danışmanı olduğu iddia edilen Emre Olur, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Olur paylaşımında, "Değerli büyüğüm, size ve ailenize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi, en yakındaki isimden paylaşım geldi

Gazeteci Alişer Delek, Sedat Peker'in tüm ailesi ile birlikte yeni tip Koronavirüs'e (Covid-19) yakalandığını söyledi. Delek, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, şunları yazdı:

"Sedat Peker'e yakın kaynaklarla görüştüm. Tüm ailesiyle birlikte Koronavirüs'e yakalandığını söylediler."

​Delek, daha sonra ikinci bir paylaşım yaparak, "Hastalık nasıl geçiyor? Tedavi evde mi, hastanede mi? sorularıma yanıt alamadım. Cevap bekliyorum ben de..." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 22.7.2021 00:23

İLGİLİ HABERLER