Yaşam
  • 30.1.2007 07:03

SEKS İLACI ÖLDÜRÜYORDU!..

İtalya’nın Frosinone kentinde bir kadın, kendisini cinsel açıdan ihmal ettiğine inandığı kocasını kendisine çekmek isterken az daha ölümüne neden oluyordu. İtalyan kadın, arkadaşının aklına uyup kocasının şarap bardağına seks ilacı atarak kalp krizi geçirmesine neden oldu.

İTALYA’da Frosinone kentinde bir fabrikada işçi olarak çalışan 53 yaşındaki M.D. adlı adam, akşam yemeğinden bir süre sonra fenalaştı. Eşi F.S. hemen ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan M.D’nin kalp krizi geçirdiği saptandı. Doktorların sorduğu sorular karşısında M.D’nin eşi F.S. son zamanlarda kocasının cinsel açıdan kendisini ihmal ettiğini, bir arkadaşından seks ilacı alarak şarap bardağına iki tane attığı itirafında bulundu.

Ciddi bir kalp krizi geçiren M.D. eşini affederek "Evet, son zamanlarda psikolojik açıdan sağlıklı değildim ve karımı yatakta da ihmal ettim. Ama bunu aşkımız için yaptığına inanıyorum ve kendisini affediyorum" dedi. Frosinone Savcılığı F.S. hakkında "ilaç prospektüsünü okumadan üçüncü bir şahsa ilaç verme" suçundan soruşturma açtı. Söz konusu ilacın kutularında ilacın alkol ile birlikte alınmaması uyarısı yer alıyor.

/Reha Erus, Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:29

İLGİLİ HABERLER