Medya
  • 4.3.2005 10:26

"SEMRA HANIMLARINIZ BOL, KEYFİNİZ DAİM OLSUN!.."

Meral Karadağ'ın Güneş'teki yazısı:


Komşu komşu!

Sevinçliyim bugün yakında tam yanıbaşımda Semra Hanım bitecek. Az önce muştulandı haber bendenize. İtiraf bu ya tansiyonum düştü oracıkta.
Sevineyim mi üzüleyim mi şimdilik şoktayım henüz karar veremedim. Aslında paçalarım tutuştu gibisel.
Hafiften bir kıskançlık hadisesi belirmedi dersem yalanın büyüğünü zikretmiş olurum. Eminim kendisi sevenini sevmeyenini beraberinde getirecek. Pek bir merakıma mucip olunca soluğu Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Murat Büyükçelebi'nin yanında aldım.
Neyse yüreğime su serpti yerimiz şimdilik hiç değilse garanti. Semra Hanım Teyze, namı diğer cabbar kaynana (ki hala olamadı olması da bana sorarsanız pek mümkün değil çünkü analar kendisine uygun gelin adayını hala doğurmadı) dert dinleyecekmiş, anlayacağınız bir nevi Güzin Abla.
Demek ki bundan böyle kendisiyle şu köşe yaz köşesi bu köşe kış köşesi oynayacağız. Bunalanlar, karşılıksız aşk derdinden muzdarip olanlar, kocası tarafından boynuz yiyen hanım ablalar müjdeler olsun Semra Teyze size yaşam tecrübesiyle elini uzatıyor!
Külüne muhtacım Semra Teyze
Malum komşu komşunun külüne muhtaçtır.
Kimbilir belki bir gün, kendisini görgüsüzce kadının fendi ilan eden bu garipte komşuya muhtaç olur. Bilin ki bir derdim olduğunda ben de kendilerinin köşesine uğrayacağım, derdimi kendilerine açıp 'Semra Teyze derdime bir derman' diyerek zırlayacağım.
Toplumumuz kolay kolay Semra Hanımlar yaratmıyor.
Ki dün RTÜK Başkanı Fatih Karaca' nın yaptığı zehir zemberek açıklamalar bundan gayri yeni bir Semra Teyze, yeni bir Ata yeni bir Tülin- Caner' e sahip olamayacağımızı belgeledi.
Demek ki artık bu tipleri SİT alanları gibi korumamız gerekiyor.
Aaaaşıkım
Semra Hanım ciddi bir fenomendir. Semra Hanım türkçemizde 'aşıkım' kelimesini en iyi vurgulayandır. Semra Hanım gerçek bir Türk kadını, hatta Türk kadınının idolüdür.
O otuz iki dişi tekmili birden döker.
Balyoz gibi yumruğa sahiptir.
O bivvv kaynana namzeti, o bivvvv kraliçe o bivvvv sultandır.
Her gelin adayının hayalidir Semra Teyze.
Tıpkı her kaynana namzetinin hayalini süsleyen solaryum karartması Sinem'cik gibi.
Üzgünüm artık onları izlerken faltaşına dönen gözlerimiz kendilerini çok arayacak. Dün gece derdimden kıvrandım durdum bu sebeple.
Billur bıçkın delikanlı naraları atarak Öznur'a bıçak savuramayacak, bir gelin adayı bir diğer gelin adayının gırtlağını sıkamayacak. Kızlarımız 18 yaşına vardığında koca koca diye kendilerini stüdyolara hapsedemeyecek. Kaset çıkarmak dizi oyuncusu olmak şöyle dursun aralarında ya şundadır ya bunda bile oynamaları namümkün olacak.
Bu işten en karlı çıkan belli ki Semra Teyzeciiim.
Biz olsak olsak yanında çırak oluruz kendisinin Kadının Fendi mevzuunda.
Şimdi neyler bu garip? Hem unvan gitti elimizden hem öğle kuşaklarında çığlık çığlığa kadın tiplerine bakıp kahkahalar atamayacağım. Konu da kalmadı ki ne yazayım?
Şu şarkıcı türkücülerin sunduğu iki göbecik atalım kıvamında ki programlar dışında elimizde program kalmadı ey yapımcılar!
Acilen konu ve konsept üretin.
Elimde kumanda televizyonda zaping yapıyorum dertli ve kederli. RTÜK Başkanı Karaca'nın buyurduğu gibi kamu yararı güden tek bir programa rastalayamıyorum. Bir yanda Gülben bir yanda Seda ohhh makara! At iki göbecik nanaaaana nana nana!
Arada Tuluyhan Tekelioğlu gibi olanlar var şüphesiz. Lakin onlar halen reytingsiz. Öyle aklı başında konu ve konuklara ne gerek var değil mi? Mazallah yanlışlıkla bir gıdım bilgi öğrenirsiniz. Öyle doğru düzgün laf edenlere, bilgilendirmeye yönelenlere malum millet prim vermiyor.
Koca arayanlar pek bir kıymete biniyor.
Uzun lafın kısası der ki Kadının Fendi çıraklığa razı olarak; Semra Hanımlarınız bol, keyfiniz daim olsun!

 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:13

İLGİLİ HABERLER