Gündem
  • 6.9.2024 10:38

Şenol Güneş'i derin trabzon getirdi.. Derin Trabzon'dan Şenol Güneş'e yeni emir

Emir büyük yerden geldi! Şenol Güneş itiraz bile edemedi
Trabzonspor'da değişim rüzgarları esiyor. Camianın 'ağır abilerinin' oluşturduğu Derin Trabzon, Başkan Ertuğrul Doğan'ın aklında bile olmamasına rağmen Şenol Güneş'i göreve getirdi. Yetmedi 'Hüseyin Cimşir'i al yetiştir. Gelecekte takımı o çalıştıracak' diye talimat verdi. İşte o iddiaların detayları...

İmzayı atar atmaz apar topar İstanbul’a dönen Trabzonspor'un çiçeği burnundaki teknik direktörü Şenol Güneş ekibini henüz belirleyemedi. İddialara göre Derin Trabzon tarafından damdan düşer gibi getirildiği için pek çok isim Güneş'le çalışmak istemiyor. Ancak aynı Derin Trabzon, Güneş'e Hüseyin Cimşir emri verdi.

DERİN TRABZON, CİMŞİR'İ ÇOK SEVİYOR

Şimdiye kadar herhangi bir teknik adam yetiştirmediği ve Türk futboluna kazandıramadığı için eleştirilen Şenol Güneş'e bu kez Cimşir'i selefi olarak Türk futboluna kazandırması talimatı verildi.

Derin Trabzon, camianın çocuğu Çimşir’i çok seviyır. Gelecekte yeniden Trabzonspor teknik direktörü olmasını istiyor.

Hüseyin Cimşir

FUTBOLCULARI TANIMIYOR

Dün takımla ilk antrenmanına çıkan Şenol Güneş, furbolcuları isim isim tanımıyordu. Pek çoğu hakkında bilgi sahibi olmadığı bile iddia edildi. Kulübün profesyonelleri Güneş’e raporlar hazırladı. Takımı analiz etmeye başlayan Güneş kısa süre içinde bir rapor hazırlayacak.

KISA SÜRE İÇİNDE RAPOR VERECEK

Zamanı kısıtlı olan Güneş bir an önce bu işlemi tamamlayıp Başkan Ertuğrul Doğan’a raporunu teslim edecek. Raporda yapılacak transfer hamleleri ve gidecek oyuncular, üzerine düşülmesi gereken oyuncularla alakalı geniş bir içerik oluşacak. Şenol Güneş'in ligin ilk yarısına kadar acil eylem planı hazırladığı, asıl büyük hamlelerini Ocak'ta yapacağı belirtildi.


 

Güncellenme Tarihi : 6.9.2024 10:50

İLGİLİ HABERLER