Spor
  • 2.10.2023 00:03

Şenol Güneş'le Güntekin Onay birbirine girdi

Güntekin Onay'dan canlı yayında cevap! Şenol Güneş'ten çok sert tepki: Size güvenmiyorum, söylenecek bir şey yok!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazandıkları Konyaspor maçının ardından konuştu. Kazandıkları için mutlu olduklarını vurgulayan tecrübeli futbol adamı, yayıncı kuruluşu ile sert bir dille eleştirirken moderatör Güntekin Onay, canlı yayında Güneş'e cevap verdi!

Güntekin Onay'dan canlı yayında cevap! Şenol Güneş'ten çok sert tepki: Size güvenmiyorum, söylenecek bir şey yok!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 7. haftasında konuk oldukları ve 2-0 galip geldikleri Konyaspor maçının ardından konuştu. Kazandıkları için mutlu olduklarını aktaran tecrübeli futbol adamı, konuşmasının devamında yayıncı kuruluşu çok sert bir dille eleştirdi.


'ÜSTÜMÜZE GELMENİN BİR MANASI YOK'

Yayıncı kuruluşa güvenmediğini belirten Güneş, "Yayıncı kuruluş maçta atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa söylenecek bir şey yok." dedi ve ekledi:

Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum. Maçları seyrediyoruz. O yayıncı kuruluş, bizim maçta görüntü olarak atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa konuşacak bir şey yok. Teknolojinin, yapay zekanın, hatta uzay zekanın nasıl olacağını konuşmak doğru değil. Camiayı da çok güzel işliyorsunuz. Maşallahınız var. Bir rekabet sağlamaya çalışıyorsunuz. Bizim sıkıntılarımız var ama bu kadar üstümüze gelmenin manası yok. İyi oyun istiyorsanız eleştiri yaparsınız evet ama Afrika maçları var falan yok. Maç oynadı, bugün bitti. Afrika maçları devre arasında, bitti. Takım kaybettiği zaman kim gidecek, kim gelecek diyorsunuz. Maç kazanınca başka şeyler konuşuyorsunuz.

'NEMALANMAK İSTEYENLERE İZİN VERMEYELİM'

"Temennilerinizi, isteklerinizi de biliyorum. Ama şunu yapmayın; elinizdeki yayıncı anlayışını bir taraflı kullanmayın. Bir maçta eğer gol, gol iken iptal ediliyorsa.... Sezon başında TFF başkanına da söyledim. İnsanlar içinde bulunduğu kuruma güvenmek ister. Ben güvenmiyorum. Nemalanmak isteyenlere izin vermeyelim. Maçın başında yönetim istifa, oyuncuya falan... Bunların hepsi her gün konuşulacak şeyler değil. Takım üzerinde olumsuz etkisi var."

Güntekin Onaydan canlı yayında cevap Şenol Güneşten çok sert tepki: Size güvenmiyorum, söylenecek bir şey yok


'ÇİZGİYİ İSTEDİĞİ ZAMAN KULLANIYOR'

Yayıncı kuruluşun tarafsız olmasını bekliyorum ama asla beklemiyorum. Durumu sabit olarak görüyorum. Resmi olarak aynı pozisyonda çizgiyi istediği zaman kullanıyor, istediği zaman kullanmıyor. Konuşacak bir şey kalmadı. Bu artık belgesiyle. Diğerleri yorumlardır. Yorumları, niyetleri hepimiz biliyoruz.

GÜNTEKİN ONAY: ŞENOL HOCA GERGİN, TAKIMI 8 PUAN GERİDE...

Şenol Güneş'in sözlerine canlı yayında cevap veren moderatör Güntekin Onay, tecrübeli ismin biraz gergin olduğunu belirtti, "Takımı 8 puan gerisinde. Trabzon'da 3 gol yedi, Adana'da 4 gol yedi, Brugge'de farktan kurtuldu. Deplasmanlarda istediği gibi oynayamıyordu. 8 puanın getirdiği baskı önemli. 'Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum' sözleri enteresan" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

Güntekin Onaydan canlı yayında cevap Şenol Güneşten çok sert tepki: Size güvenmiyorum, söylenecek bir şey yok

'MANİPÜLASYON YAPILSA BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYONLUĞU RÜYASINDA GÖRÜRDÜ'

Şenol Hoca'nın şampiyonluğunda burası yine yayıncı kuruluşta. Yayıncı kuruluş manipülasyon yapıyorsa, bir rekabet yaratmak istiyorsa Başakşehir şampiyonluğu rüyasında görürdü. Onu açık konuşalım. Trabzonspor'un reytingi, kabul edelim ki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'a göre daha az. Trabzonspor da şampiyon olamazdı. Sergen Hoca, Beşiktaş'ın başındayken kim yayınlıyordu maçları, beIN Sports yayınlıyordu. Kim ne yapabilir?

'ŞENOL HOCA İLE KİMİN NE DERDİ OLABİLİR?'

"Şenol Hoca ile kimin ne derdi olabilir? Ben 32 senedir bu işi yapıyorum, kimseyle polemiğe girmedim. Kimseye saygısızlık yapmadım. Röportajı yapan arkadaşımız Gürler, son derece efendi ve tertemiz bir çocuk. Feyyaz Uçar, lakabı Kibar Feyyaz'dır. Kimsenin kalbini hayatında kırmamıştır. Şenol Hoca'nın gerginliği, takımının 8 puan geride olması, iyi futbol oynamıyor olması herhalde bizle bir alakası, kurumumuzla alakası yoktur."

Güncellenme Tarihi : 2.10.2023 00:22

İLGİLİ HABERLER