Serdar Dursun'dan Galatasaray ve Beşiktaş itirafı: 2 defa teklif aldım
Süper Lig ekibi Kocaelispor'un milli golcüsü Serdar Dursun, katıldığı bir YouTube kanalında kariyeri hakkında açıklamalar yaptı.
Kocaelispor forması giyen 34 yaşındaki forvet oyuncusu Serdar Dursun, Ertem Şener'in YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.
SERDAR DURSUN'UN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:
"Victor Osimhen hakkında ne dersin? Sence Türkiye’nin en iyisi mi?"
“Çok büyük bir oyuncu. Fizik açısından forvet olarak bir numara. İnanılmaz bir depar gücü ve fiziksel kalitesi var. Ancak gol vuruşu çok iyi değil. Icardi’nin gol vuruşu daha iyi.”
“BEŞİKTAŞ'TAN 2 KEZ TEKLİF ALDIM”
“Galatasaray'dan teklif almadım. Beşiktaş'tan 2 kere teklif aldım. İlki Fenerbahçe'ye gelmeden önce 2021 yılında, diğeri ise 2023 yılındaydı. Büyük camia ama biz Fenerbahçe'de mutlu olduk.”
"TAYFUR BİNGÖL'ÜN ARABASINA BİNİLMEZ"
"Tayfur Bingöl'ün inanılmaz Formula 1 tutkusu var. Bir kere onun arabasıyla geldim. Onun arabasına kolay kolay binilmez. Çok hızlı gidiyor. Bir kere bindim, 'Yeter!' dedim."
"DZEKO'YA GÖSTERDİM YAPAMADI"
"Penaltı stilimi Edin Dzeko’ya gösterdim ama yapamadı. Zaten Dzeko’nun penaltıları çok çok iyi değildir. Tadic biraz yavaş, o da çok iyi bir penaltıcı değil.”
Güncellenme Tarihi : 22.12.2025 22:08