Medya
  • 9.10.2004 01:27

SEREN SERENGİL BÜYÜR MÜ?

İşte İdil Çeliker'in Güneş'teki yazısı:

Bu kız büyür mü?

Ünlüler Çiftliği'nin kahramanlarından Seren Serengil'in bunca zorluğa, kısıtlı ve doğal beslenmeye rağmen kilo vermemiş olması, bazı okuyucularımızın gözünden kaçmamış. Hatta giderek şişmanladığını iddia edenler bile var.
İtirazımız yok... Seren iştahlı, hatta obur...
Annesi Nevin Hanım az çekmedi ondan...
Ne doktorlar kaldı göndermedik, ne zayıflama çiftlikleri...
Bir keresinde Klassis Otel'de böyle bir program düzenlenmişti. Her şeyleri kontrol altında olduğu için kolaydı kilo vermek. Herkes incelirken Seren'in giderek şişmesi program yöneticilerinin dehşete kapılmasına neden olmuştu o yıllarda... Sonradan kat görevlilerinin titiz araştırması netice verince, hepsi rahat bir nefes almıştı.
Seren, gündüz gizlice aşırdığı çikolataları gece midesine indiriyor, sabah da hiçbir şey olmamış gibi diğerlerine katılıyordu.
Aradan yıllar geçti... Seren büyüdü, çorabını yıkamayı bilmese bile iki evlilik geçirdi. Ama yıllar onu annesine zıt giden bir kız çocuğu olmaktan öteye geçiremedi... Anne bunca disiplinli olunca, gizliliğe alışmış belli. Evlilikleri de, flörtleri de hep aynı sistemde... Yapacağını yapıyor, sonra da fırçayı yiyor.
Son bombası da çiftlikten, set aracından yiyecek aşırmak. Üstelik bu kez kendi itiraf etti, sucuk, sosis hatta kemalpaşa tatlılarını bile içine atıp sakladığını.
Sizce Seren büyür mü?

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:03

İLGİLİ HABERLER