Yaşam
  • 11.12.2021 00:42

Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen aşkı böyle belgelendi!

KAYNAK : MİLLİYET

Dizi çekimleri için uzun süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, bir günlük arayı fırsat bilip, İstanbul’a geldi. Rumelihisarı'nda arkadaşlarıyla hasret gideren güzel oyuncu, daha sonra "Bu haberlerden sıkıldım" diyerek, üç ay önce haklarında çıkan aşk iddiasını yalanladığı Umut Evirgen’in aracında görüntülendi.

Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen aşkı böyle belgelendi

Dijital platformda yayınlanacak olan 'Şahmeran' dizisinin çekimleri için uzun süredir Adana’da bulunan oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki akşam Rumelihisarı'nda bir balık restoranı çıkışı görüntülendi.

ADANAYI ÇOK SEVDİM

"ADANA'YI ÇOK SEVDİM"

Giyim tarzı ile dikkat çeken oyucu, bir günlük arayı İstanbul’da dostları ile buluşarak değerlendirdi. Çekimlerin güzel gittiğiniz belirten Sarıkaya "Herşey çok güzel gidiyor. Adana’yı çok sevdim, çok alıştım. Burak'la (Deniz) iyi anlaşıyoruz" dedi.

Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen aşkı böyle belgelendi

İşletmeci Umut Evirgen’in geçtiğimiz günlerdeki aşk itirafının hatırlatılması üzerine güzel oyuncu, muhabirlere “Teşekkür ederim" demekle yetindi. Aşk sorularını cevapsız bırakan Sarıkaya, aracına binerek mekandan ayrıldı.

EVİRGENİN ARACINDA

EVİRGEN'İN ARACINDA

Başarılı oyuncu, Rumelihisar’ındaki mekandan çıktıktan sonra gece yarısı adının aşk iddialarına karıştığı Umut Evirgen'in aracında objektiflere yakalandı.

Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen aşkı böyle belgelendi

Sarıkaya, sorulara cevap vermeden Etiler’de bulunan evine gitti. Özel hayatıyla ilgili haberler hakkında konuşmayan Sarıkaya ile Evirgen’in aşkı böylelikle belgelenmiş oldu.

BU HABERLERDEN SIKILDIM

"BU HABERLERDEN SIKILDIM"

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz eylül ayında basın mensuplarının "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu üzerine, "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" ifadelerini kullanmıştı.

EVET, AŞK YAŞIYORUZ

"EVET, AŞK YAŞIYORUZ"

Umut Evirgen'den ise şaşırtan bir açıklama gelmişti. Ünlü işletmeci, 'teve2 Magazin Masası' muhabirine güzel oyuncu ile birlikte olduğunu itiraf etmişti.

Haberler: Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen'in ayrılık nedeni Tuba Büyüküstün  mü? - Magazin Haberleri - Milliyet

32 yaşındaki işletmeci, muhabirin "Aşkı kabul ediyor musunuz?" şeklindeki sorusuna, "Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz" şeklinde flaş bir cevap vermişti.

PROFESYONEL KİŞİLERİZ

"PROFESYONEL KİŞİLERİZ"

Son olarak oyuncu Melisa Şenolsun ile birlikte olan Umut Evirgen'in, "eski sevgilisi Tuba Büyüküstün'e mesaj atınca ilişkinin sona erdiği" haberleri çıkmıştı.

Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen aşkı böyle belgelendi

Şenolsun, Evirgen'in hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği, kendisinin de başrolünde yer aldığı ‘Kimya’ filminin ekip gösterimine katılmış, “İşimizi yaptık. Profesyonel kişileriz, aramızda herhangi bir problem olmadı” demişti.

 

Güncellenme Tarihi : 11.12.2021 02:11

İLGİLİ HABERLER