Yaşam
  • 5.9.2024 20:39

Sergen Yalçın takım arkadaşının karısıyla beraber

Sergen Yalçın, Oktay Derelioğlu'nun eski eşiyle aşk mı yaşıyor? Düğüne birlikte gittiler!
Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya dün görkemli bir törenle evlendi. Düğününe katılanlar arasında yer alan Sergen Yalçın'ın Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile gelmesi sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dün akşam nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğün sosyal medyanın da gündemine oturdu.

BİRLİKTE GELDİLER
Ünlü çiftin düğününe Emre Belözoğlu, Hülya Avşar, İbrahim Büyükak, Demet Akalın, Okan Kurt, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Rıdvan Dilmen, Zehra Çilingiroğlu, Murat Boz, Jose Mourinho, Ezgi Mola, Arda Turan, Edis, Mustafa Aksakallı, Aslıhan Doğan Turan, Mesut Özil, Amine Gülşe gibi isimler katıldı. Davetliler arasında yer alan Sergen Yalçın geceye geldiği isimle gündem oldu.

HERKES ŞAŞTI KALDI
Yalçın'ın düğüne eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile gelmes herkesi şaşırttı. Sergen Yalçın ve Sezer Çakır'ın aşk yaşadığı iddiaları gündeme otururken sosyal medyada tepkiler de yükseldi.

Uzun yıllar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımlarda top koşturan Oktay Derelioğlu'nun eski eşi olan Sezer Çakır ve Sergen Yalçın irlikte poz verdi ve Yalçın muhabirlerin 'Birkaç kelime etsek' isteğine 'Gerek yok' diyerek karşılık verdi.

'SERGEN BENİ SEVMEZ'
Oktay Derelioğlu katıldıüı bir programda Beşiktaş’ta oynadığı dönem ve futbolcu arkadaşları ile ilgili de konuşmuş ve 'Sergen beni hiç sevmezdi, ben de onu sevmezdim. Maç sırasında bana bilerek pas vermezdi. Bir gün soyunma odasına giderken şu sözünü duydum. Adama pas vermiyoruz ona rağmen gol atıyor.' demişti. 

Güncellenme Tarihi : 5.9.2024 21:01

İLGİLİ HABERLER