Spor
  • 27.9.2024 10:24

Serhat Akın'ı kim vurdurdu? Fenerbahçe'de satılmış köpekler kimler?

Ali Koç'un en ateşli muhalifi olarak bilinen Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Bir kaç gün önce Galatasaray derbisinden sonra YouTube'da yaptığı bir konuşma gündeme geldi.

Galatasaray derbisinden sonra Union'u 2-1 yenerek üzerindeki ölü toprağını atan Fenerbahçe'de işler bir kez daha sarpa sardı.

Ali Koç'un en büyük muhalifi olan Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın dün akşam YouTube için yaptığı programın çıkışında silahlı saldırıya uğradı.

Dün gece ayağından silahla vurularak yaralanan Serhat Akın'ın Galatasaray derbisinden sonra bir YouTube kanalında yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu.

İşte Akın'ın sözleri:

* Allah'tan büyük mü Ali Koç? Bu adama neden istifa diye bağırmıyorlar? 6 senedir 0 başarısı olan bir yönetime neden istifa diye bağırıl mıyor? Satın alınmış köpeklere sonradan geleceğim.

* Hiç kimseden korkum yok. Onlar ne kadar geliyorsa, ben bir fazla geleceğim. Ali Koç'un dediği gibi diyorum. Topunuz gelin. Ben bir fazlasını söylüyorum. Tehditle olmaz bu iş. Satın alamadıklarını tehdit ediyor başkan. Az kalmış. Ali Koç'a buradan ben de söylüyorum. Az kaldı başkan, senin süren doldu.

Serhat Akın'a Galatasaray'dan dev destek! Sosyal medyayı kilitlediler

Ali Koç'un en büyük muhalifi Serhat Akın'ın ayağından vurulmasından sonran sosyal medyada kendisine en büyük destek Galatasaraylı hesaplardan geldi

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ali Koç'un sosyal medyadaki en büyük muhalifi Serhat Akın dün gece geç saatlerde ayağından kurşunlanarak saldırıya uğradı.

Sosyal medyada Serhat Akın'a en büyük destek iste Galatasaraylı hesaplardan geldi.

* Şino

Serhat Akın'ın derbiden sonra yaptığı konuşma bu şekilde adam açık açık yönetimi eleştirdiği için tehdit ediliyormuş

* Sociosgs

Serhat Akın Ali Koç'u eleştirdiği için başına gelecekleri önceden söylemiş. Bu adamın Türk futbolundan temizlenmesi lazım..

* WES10

Serhat Akın bir önceki  yayınında Ali Koç tarafından tehdit ediliyorum,bana adam tuttular beni vurduracaklar demişti.Aynı Serhat Akın bugün bacağından vuruldu.

Mafia jargonunda bacağından vurdurmak sus yoksa seni biz sustururuz demek.

* scofield

Oha Serhat Akın’ın ayağına sıkmışlar şimdi paylaştı. Kime sallıyordu bu?


 

 

Güncellenme Tarihi : 27.9.2024 10:37

İLGİLİ HABERLER