Asayiş
  • 28.3.2013 16:51

Şizofreni hastası polisi çıldırttı!..

MALATYA'da şizofrenİ hastası olduğu belirtilen 50 yaşındaki K.M.T., evinin balkonuna çıkarak benzinle kendisini yakma girişiminde bulundu. Balkondan kendisini seyreden kalabalığa bir şeyler anlatmaya çalışan kişiyi, polis uzun süren ikna çalışmalarının ardından etkisiz hale getirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekibi, kapıyı içerden kilitleyen K.M.T.'yi   ikna edemeyince olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı.

Caddeyi güvenlik çemberine alan polis ekipleri vatandaşları alandan uzaklaştırırken, itfaiye de olası bir atlamaya karşılık aşağı atlama çadırı kurdu. Eline aldığı benzin şişesi ile kendisini yakmakla tehdit eden K.M.T., uzun süre polisleri yanına yaklaştırmadı.

Olay yerine gelen Psikologun ikna çalışmalarında sonuç alınamayınca, dışarıdan itfaiye merdiveni ile yukarı çıkan polis şahsı oyalarken, itfaiye ekiplerinin kırdığı daire kapısından içeri giren polisler, balkon camını kırarak K.M.T.'yi etkisiz hale getirdi. Sağlık görevlilerince sakinleştirici iğne yapılan K.M.T.,ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. K.M.T.'nin, fidan dikim işi ile uğraştığı ve hiç evlenmediği belirtildi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:48

İLGİLİ HABERLER