Asayiş
  • 7.6.2021 13:18

Sokak ortasında baltalı saldırı!

Kocaeli'nde 4 ay önce eşi Sema Aytekin'den boşanan R.A., iddiaya göre kayınbiraderine ve kuzenine oğullarıyla birlikte araba tamiri yaptıkları sırada balta ve sopayla saldırdı. Kafasından yaralanan kayınbirader İbrahim Aytekin ve kuzeni Mehmet Ceren olay yerinde baygınlık geçirdi. Olay yerinden geçen taksi ile hastaneye kaldırılan iki yaralı eniştelerinden şikayetçi oldu.

Kocaeli'nde 4 ay önce eşi Sema Aytekin'den boşanan enişte R.A., iddiaya göre kayınbiraderine ve kuzenine oğullarıyla birlikte araba tamiri yaptıkları sırada balta ve sopayla saldırdı. Kafasından yaralanan kayınbirader İbrahim Aytekin ve kuzeni Mehmet Ceren olay yerinde baygınlık geçirdi. Olay yerinden geçen taksi ile hastaneye kaldırılan iki yaralı eniştelerinden şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan enişte ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Saldırı anı bir mahallelinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Eniştesi R.A. dan şikayetçi olan İbrahim Aytekin; "Aracımda bir arıza vardı. Kuzenim Mehmet'in evinin yanına gidip onu tamir etmeye başladık. Bu sırada onun evinin alt katında oturan ablamın eski eşi ve iki yeğenim yanımıza geldi.

Ellerinde balta ve sopa ile bize saldırdı. Ben kendimi can havli ile yola atmışım orada bayıldım. Mehmet'te arabanın yanında bayılmış müdahale etmek isteyenleri yaklaştırmamışlar" dedi. Konuyla ilgili SABAH'a konuşan abla Sema Aytekin; "Bunların hepsini boşanma aşamasında kardeşlerim benim arkamda durdu diye yapıyor. Bize defalarca ölüm tehdidi yaptı. Şimdi yine elini kolunu sallayarak geziyor. Bu adam bizi öldürmeden bizi bundan kurtarın" dedi.

Güncellenme Tarihi : 7.6.2021 13:20

İLGİLİ HABERLER