Sokak röportajında Allah'a ve Erdoğan'a söven alçak yakalandı

••1 dk okuma
Sokak röportajında Allah'a ve Erdoğan'a söven alçak yakalandı

Hızlı Özet

“Olay, Akdeniz ilçesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. Sosyal medyaya sokak röportajı yapanların sorularını yanıtlayan Serkan Ç., mikrofona konuştuktan sonra uzaklaştı. Bir süre sonra yeniden röportajın yapıldığı yere gelen Serkan Ç., bu kez belinden çıkarttığı bıçakla tehditler savurdu.”






Mersin'de sokak röportajı yapanları bıçak çekip tehdit ettikten sonra, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile dini değerlere küfreden Serkan Ç. yakalandı. Zanlı, ilk ifadesinde 'Pişman' olduğunu ifade etti. Ahlaksız sözleri sarfeden isim tutuklandı.



Mersin'de sokak röportajı yapanlara bıçak çekip tehdit eden, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile dini değerlere küfreden Serkan Ç., yakalanıp gözaltına alındı. Alkollü olduğunu belirterek 'Pişmanım' diyen Serkan Ç., tutuklandı.



Olay, Akdeniz ilçesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. Sosyal medyaya sokak röportajı yapanların sorularını yanıtlayan Serkan Ç., mikrofona konuştuktan sonra uzaklaştı. Bir süre sonra yeniden röportajın yapıldığı yere gelen Serkan Ç., bu kez belinden çıkarttığı bıçakla tehditler savurdu.



Engel olmaya çalışanlara karşı koyan Serkan Ç., Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ve dini değerlere hakaret etti. Çevredekilerin araya girmesiyle uzaklaşan Serkan Ç., yapılan çalışmaların ardından, evinde yakalandı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan Serkan Ç. ifadesinde, olay anında alkollü olduğunu savunarak, "Amacım kimseye hakaret ve küfretmek değildi. Oradakiler bana karşı koyunca bir anda ağzımdan çıktı. Pişmanım" dedi.



Serkan Ç., çıkartıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.



 




Bu haber 1629 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MASAK’ın 3 eski başkanı savcılıkta! Casusluk soruşturmasında ifadeleri alındı
Asayiş

MASAK’ın 3 eski başkanı savcılıkta! Casusluk soruşturmasında ifadeleri alındı

MASAK’ın eski başkanları Mürsel Ali Kaplan, İbrahim Hakkı Polat ve Osman Dereli, “siyasal veya askeri casusluk” soruşturması kapsamında savcılıkta ifade verdi. Üç eski başkan, işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldı. Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, MASAK’ın mali istihbarat sistemine yönelik yetkisiz işlemlerin araştırıldığı soruşturmada eski başkanların da ifadelerine başvurulacağını açıklamıştı.

Habervitrini14596 Görüntüleme
MASAK'ta 'casusluk' soruşturması! 3 şüpheli tutuklandı
Asayiş

MASAK'ta 'casusluk' soruşturması! 3 şüpheli tutuklandı

MASAK'ın Entegre Mali İstihbarat Sistemi'ne (EMİS) yönelik 'Siyasal veya Askeri Casusluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Eski MASAK Daire Başkan Yardımcısı İnönü Akgün Alp'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli cezaevine gönderilirken, Zehra Yılmaz adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habervitrini9927 Görüntüleme
Öğretmen okul bahçesinde öldürüldü
Asayiş

Öğretmen okul bahçesinde öldürüldü

Osmaniye’nin Çardak köyündeki Farabi Anadolu Lisesi’nin bahçesinde öğretmen Mehmet Bilgili, aralarında daha önce husumet bulunduğu belirtilen A.B.’nin silahlı saldırısına uğradı.

Habervitrini11395 Görüntüleme
Akıma kapılan vatandaşın acı sonu!
Asayiş

Akıma kapılan vatandaşın acı sonu!

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir mesire alanında çatı temizliği yaparken elektrik akımına kapılan Irak uyruklu Vahit Abdülhakim (33), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anında talihsiz gence ıslak zemin gerekçesiyle 20 dakika boyunca müdahale edilemediği öğrenildi.

Habervitrini12985 Görüntüleme