Spor
  • 7.9.2021 23:54

Sosyal medya Şenol Güneş ile yıkılıyor

Hollanda - Türkiye maçında Şenol Güneş'e tepki! Sergen Yalçın, Emre Belözoğlu ve o görüntü... Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu'ndaki 6. maçında Hollanda'yla karşılaşırken, ilk yarının 3-0 yenik kapatılmasının ardından Şenol Güneş'e çok sert tepki gösterildi. Tecrübeli teknik adamın maçtaki görüntüsü dikkat çekerken, Sergen Yalçın isimleri gündeme geldi.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki 6. maçında Hollanda ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, mücadelenin ilk yarısında beklemediği bir sonuçla karşılaştı ve soyunma odasına 3-0 yenik girdi.

Mücadele öncesi grupta lider konumda bulunan milliler, Amsterdam Arena'da oynanan mücadelenin ilk yarısında hiçbir varlık gösteremezken, tepkilerin odak noktasında teknik direktör Şenol Güneş yer aldı.

Hollanda karşısında sağ bekte Kaan Ayhan, orta sahada Okay Yokuşlu-Orkun Kökçü, hücumda ise Kenan Karaman tercihleri tartışılan tecrübeli teknik adama, sosyal medyada sert eleştiriler yapıldı.

Beklenmedik sonuç sonrası taraftarlar, Şenol Güneş'in derhal istifa etmesi gerektiğini savunurken, milli takımın başına geçmesi için iki çalıştırıcının ismi gündeme geldi.

TRİBÜNLERDE DE 'İSTİFA' SESLERİ

Amsterdam Arena'daki Türk taraftarlar, ilk yarıdaki 3-0'lık skor sonrası teknik direktör Şenol Güneş'i hedef aldı.

Son dönemde eleştirilen deneyimli teknik adam için istifa çağrısı yapılırken, Şenol Güneş'in oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Son Dakika: Hollanda - Türkiye maçında Şenol Güneşe tepki Sergen Yalçın, Emre Belözoğlu ve o görüntü...

Son Dakika: Hollanda - Türkiye maçında Şenol Güneşe tepki Sergen Yalçın, Emre Belözoğlu ve o görüntü...

Şenol Güneş'in aldığı yıllık ücret 3.2 milyon euro, Voleybol milli takım hocası Guidetti'nin aldığı yıllık ücret 100 bin euro...

Şenol Güneş: “İyi tarafından bakmak lazım Cebelitarık rakibimiz Hollanda’dan 7 gol yedi biz ise 6”

Şenol Güneş hocam plakayı yazdırmanın mutluluğu içinde. Ona her yer Trabzon #Hollanda

Taktik dehası Şenol Güneş liderliğindeki Milli Takımımız, 1987'deki 8-0'lık İngiltere mağlubiyetinden bu yana ilk kez bir karşılaşmada 6 gol yedi.

6 Golün hikayesi; 1-Fatih Terim kompleksi 2-Fenerbahçe düşmanlığı 3-Altay Bayındır Kerem Halil küstürüldü 4- Kenan Uğurcan Orkun'a kıyak 5- Çağlar Merih tükendi 6- Cengiz Ünder çaresiz Çakma filozof Şenol Güneş ile Altın jenerasyondan #BizimBalonlar 'a

Resim

Şenol Güneş Trabzonluydu sanırım 61 plaka Trabzon’a ait.

Ne yaptın ettin plakanı yazdırdın yine tabelaya Şenol Güneş.

Şenol güneş ve uğurcan plaka yazdırdı bunlara gerçekten her yer trabzonmuş

Ülkemde mülteci, Milli takım’da Şenol Güneş’i, Federasyon’da Nihat Özdemir’i istemiyorum…

ltın jenerasyondan oluşun Milli takımı; Uluslar Ligi'nde küme düşüren, Avrupa Şampiyonası'nda rezil rüsva eden, Dünya Kupası elemelerinde San Marino'ya çeviren ve yıllık kemiksiz 35 Milyon TL kazanan Şenol Güneş İSTİFA !!

Halil Dervişoğlu'nu sırf Galatasaray kompleksinden dolayı oynatmadın. Çarpı işaretiAltay Bayındır'ı sırf Fenerbahçeli diye büyük maçlarda oynatmadın. Çarpı işaretiKenan Karaman gibi anadolu topçusunu sırf beşiktaşlı diye oynattın. Çarpı işaretiYabancı sınırı getirerek futbolu katlettin. Şenol Güneş İSTİFA

Atanan bir federasyon başkanı, torpille görevde kalan bir teknik adam, emekli ikramiyesi gibi bir sözleşme, arkasında duran medya mensupları... YAZIK! Rezervuar Köpekleri diye bir film izledim, onu izlemenizi tavsiye ederim. Beni anlayacaksınız!

Resim

Resim

Güncellenme Tarihi : 8.9.2021 00:10

İLGİLİ HABERLER