Yaşam
  • 5.7.2007 06:00

SOSYETİK MONİC'E GELEN TEHDİT TELEFONLARININ ALTINDAN TRT'Cİ ÇIKTI!..

Sosyetik Monic Berdadet'e 3 aydır gelen tehdit telefonlarının sırrı çözüldü. 'Torununu kaçırırım' diyen kişinin TRT'nin eski prodüktörlerinden biri olduğu ortaya çıktı.

Sosyetenİn ünlü ismi Monic Berdadet'in 3 aydır gelen tehdit telefonlarının sırrını İstanbul organize polisi çözdü.

Monic Berdadet kendisini arayan kişinin, kendisinin bazı hayır kurumlarına yaptığı bağışları kesmesi için tehditte bulunduğunu belirterek polise başvurdu.

CİNAYETİN ARDINDAN
TELEFONDAKİ kişinin kendisini 'Torununu kaçırırım' diyerek tehdit ettiğini de söyleyen Monic Berdadet'in başvurusu üzerine İstanbul polisi geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Hrant Dink cinayetinin ardından azınlıklara yapılan tehditleri büyük bir titizlikle inceleyen İstanbul polisi, Monic Berdadet'e gelen telefonları tespit etmek için çalışmalara başladı.

Çalışmaların sonunda, Berdadet'i ankesörlü telefonla arayan kişinin, aynı gün hem Etiler Alkent sitesini hem de 118 bilinmeyen telefon numaralar servisini ve kendi yakın çevresinden kişileri aradığı tespit edildi.

BİLİNMEYEN NUMARALARDAN
TELEFON kartının incelemesinin ardından, Berdadet'i arayarak tehdit eden kişinin, Alkent sitesi sakinlerinden TRT'nin eski prodektörü Lütfi Güner Sarıoğlu olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan Sarıoğlu'nun, 118 bilinmeyen numaralar servisini arayarak Berdadet'in telefon numarasını sorduğu öte yandan Alkent sitesinin yöneticilerini de tehdit ettiği belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:39

İLGİLİ HABERLER