Spor
  • 4.1.2012 00:32

ŞOTA: KÖTÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK...

Arveladze, ''Soğuk havada bekledğimiz gibi zorlu bir maç oldu. Duran toplar ve ara paslar konusunda hagta içi yaptığımız değerlendirmeleri sahaya yansıtamadık. Bu mağlubiyetle ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptık. Böyle bir sonuç olmasını istemiyorduk. İnşallah daha iyi olacağız. Bursaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik etmek lazım'' diye konuştu.
Bazı futbolcuların takımda yer almadığını ancak futbolcu eksikliğinin o kadar önemli olmadığını ifade eden Arveladze, ''Gol yiyip geriye düşünce, gol atmak için açılıyorsunuz ama sonuçta biz kötü oynadık ve Bursaspor çok temkinli oynadı. Sonuçta da yenildik'' dedi.
Kayserisporlu Ömer Şişmanoğlu da devre arasını iyi değerlendirdiklerini ve çok çalıştıklarını ancak bu çalışmayı Bursaspor karşısında sahaya yansıtamadıklarını ve yenildiklerini kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:54

İLGİLİ HABERLER