Gündem
  • 12.1.2022 23:26

Soylu : İmamoğlu bazı gazetecileri 15 bin bazı gazetecileri 30 bin lira maaşa bağladı

İBB'ye yönelik terör teftişi ile ilgili konuşan Bakan Soylu, "Bazı gazetecilere her 15 bin lira, bazı gazetecilere her ay 30 bin lira maaş bağlamak sizi haklı çıkarmaz. Teftiş CHP'li belediyelere özgü değil. İçişleri, birçok belediyede 2 bin 32 soruşturma yaptı. İBB'nin bu personellerin geçmişini bilmeme ihtimali yok." diye konuştu. DİAYDER'in YPS/PKK'yla bağlantılı olduğunu söyleyen Bakan Soylu, "PKK'nın şehir yapılanması YPS'ye karşı alarm durumundayız." dedi.

İBB'YE 'TERÖR' TEFTİŞİ

Sosyal medya trolleriyle... Bazı gazetecilere maaş vermek sizi haklı çıkarmaz. Bazı gazetecilere her 15 bin lira, bazı gazetecilere her ay 30 bin lira maaş bağlamak sizi haklı çıkarmaz. Teftiş CHP'li belediyelere özgü değil. İçişleri, birçok belediyede 2 bin 32 soruşturma yaptı. İBB'nin bu personellerin geçmişini bilmeme ihtimali yok.

Bizde bütün bilgi ve belgeler var.

"DOSYALARA EL KONULDU" İDDİASI

İBB'deki dosyalara el konulması söz konusu değildir. İBB'ye teftiş sadece terörle mücadele içindir. Bu bir siyasi hamle değildir.

"DİAYDER YPS/PKK BAĞLANTILI"

DİAYDER örgüt üyelerini İBB'de işe soktu. İBB herhangi bir araştırma yapmamış. DİAYDER YPS/PKK'yla bağlantılı. PKK'nın şehir yapılanması YPS'ye karşı alarm durumundayız. 2021'de 183 terör eylemi engellendi.

KILIÇDAROĞLU'NUN DİNLENME İDDİASI

Dinleseydik Pensilvanya'yla konuşmalarını duyardık.

Kamu zararı 3 şekilde belli olur. Bir Sayıştay raporlarında. İki kamu zararı mahkemeler, yargı tarafından belirlenir. Üç teftiş tarafından belirlenir. Bu dosyaların hiçbirinde kamu zararı tespiti yok.

"KHK'LAR SAYESİNDE TÜRKİYE'DE DÜZEN SAĞLANDI"

Devletten şu ana kadar 150 bin kişi ihraç edildi. KHK'lar sayesinde Türkiye'de düzen sağlandı."

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.1.2022 23:30

İLGİLİ HABERLER