Gündem
  • 20.5.2021 10:45

Soylu Sedat Peker'in yalanını ortaya koyan videoyu yayınladı

Öte yandan programda Sedat Peker ile ilgili açıklamalar yapan Süleyman Soylu dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Peker’e karşı çok sert konuşan Soylu, “Burası Türkiye, videoların bu kadar taliplisi var. Adalet, hukuk devleti. Burada söylemiyorum ama bunun hesabı sorulacak. Biz tecavüzcü değiliz, uyuşturucu kullanmadık. Demirden korkan trene binmez. Açsınlar videoyu izlesinler. Çocuğuna dediği gibi yapılmış mı yapılmamış mı? Karısının iç çamaşırına sığınan edepsiz. Terbiyesiz” ifadelerini kullandı.

“Korumayı biz kaldırdık”

Süleyman Soylu, Sedat Peker’e neden koruma verildiğine ilişkin bir soruya, “Benden bir buçuk yıl önce verilmişti. Ancak biz aldık. Şu an Kobani davasında yargılananlara da verildi. Devlet bir marazat görse, bir provakasyon yaşanmasın diye koruma verilir” dedi.

PKK yöneticilerinden Murat Karayılan’ın iki ay önce “Biz devlet görevlilerinin ailelerine saldırmazdık ama  artık saldıracağız” dediğini belirten Soylu, bu nedenle daha dikkatli davranmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Soylu, “Ben uzun süreden beridir organize suç örgütlerinin hedefindeyim. Ama kimse ile temasım olmuş mu. Benimle temas kurmak istiyorlar ama olmuyor. Ama biz şehit ailelerinin emrindeyiz” şeklinde konuştu.
Süleyman Soylu Peker ile araya aracı koyduğuna yönelik" iddiasına dair "Özışık kardeşlar kendisini Keklemişler, ben ne yapayım? Kime 10 bin dolar göndermişse ona söylesin" ifadelerini kullandı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 20.5.2021 10:34

İLGİLİ HABERLER