Asayiş
  • 10.9.2024 15:25

Su çıkarmak için kuyu kazan 2 kişi toprak altında kalmıştı! Cansız bedenlerine ulaşıldı

Samsun'un Bafra ilçesinde su çıkarmak için kuyu kazan 2 kişi toprak altında kalmıştı! Cansız bedenlerine ulaşıldı
Samsun'un Bafra ilçesinde, Evrenuşağı Mahallesi Çınarlık mevkiinde bir fındık tarlasında su kuyusu açma çalışması sırasında toprak kayması yaşandı. Olayda, 2 kişi toprak altında kalırken, kurtarma çalışması başlatılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda acı haber geldi. 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde su çıkarmak için kuyu kazan 2 kişi toprak altında kalırken, kurtarma çalışması başlatılmıştı. 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 

Olay, Samsun’un Bafra ilçesinin kırsal mahalle olan Evrenuşağı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın bahçede kullanmak amacıyla su çıkarmak için kuyu açmaya başladılar.

Samsun'un Bafra ilçesinde su çıkarmak için kuyu kazan 2 kişi toprak altında kalmıştı! Cansız bedenlerine ulaşıldı - Resim : 1

Bu sırada toprak çökmesi sonucu Mustafa Sabri Bayrak ve Mustafa Aydın toprak altında kaldılar. Olay, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. Olay yerine Jandarma, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri ile ambulans sevk edildi. 


 

Güncellenme Tarihi : 10.9.2024 15:26

İLGİLİ HABERLER