Yaşam
  • 9.10.2021 15:58

Survivor ünlüsü başörtüsünü komedi malzemesi yaptı!

Survivor ünlüsünden skandal paylaşım! Başörtüsünü komedi malzemesi yaptılar

Survivor isimli rezilliklerle dolu programda ünlenen Ayca Yanaç, başörtüsünü komedi malzemesi yaptı. Aynı zamanda Yanaç, tesettürün espri malzemesi yapılmaması gerektiğini söyleyen bir takipçisine de hakaret etti.

Survivor ünlüsünden skandal paylaşım! Başörtüsünü komedi malzemesi yaptılar

Seküler mahallenin İslami değerleri alaya alan tavırları artık mide bulandırmaya başladı. Yıllardır devam eden bu çarpık anlayış, bu kez sosyal medyada kendini gösterdi. Survivor isimli programla ünlü olan Aycan Yanaç, İslam’ın emirlerinden olan tesettürü komedi malzemesi yaptı.

Yanaç, annesinin başörtüsünü takarak ayna karşısında poz verdi. Fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Yanaç, “Annemin geldiği çok mu belli?” notunu düştü. Daha sonra takipçilerinin kendisine yaptığı photoshoplu fotoğrafı paylaştı. ikinci fotoğrafta da tesettürlü olan Yanaç, gülme efekti kullandı. Tesettürü kendince espri malzemesi olarak kullanan Yanac büyük tepki çekti.

Bir takipçisinden gelen "Neden ahaha? Hicab komik bir şey mi?" mesajını ifşa ederek tepki gösteren Yanaç, "Ben ne gülüyorum siz ne anlıyorsunuz. Arkadaşlar bırakın şu negatifliği. Sizin gibi insanlara Allah beyin versin" diyerek hakaret etti.

Güncellenme Tarihi : 9.10.2021 23:02

İLGİLİ HABERLER