Spor
  • 17.10.2024 11:52

Tadic'ten Fenerbahçe'ye 'Sırp Messi' önerisi

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, Jose Mourinho ve scout ekibine Messi ile kıyaslanan Andrija Maksimovic'i önerdi. Sırpların son dönemdeki en büyük yıldız adaylarından birisini istemeleri halinde gelmeye ikna edebileceği güvencesini verdi.

Son olarak Filip Kostic'in transferinde devreye giren Dusan Tadic, Fenerbahçe'nin transferleri konusunda çalışmaya devam ediyor. Sırp oyuncu son olarak ülkesinin patlama yapan değeri Andrija Maksimovic için Jose Mourinho ve scout ekibiyle bir görüşme yaptı.

HENÜZ 17 YAŞINDA

17 yaşındaki sol orta saha oyuncusunun gelecekte büyük bir yıldız olabileceğini anlattı. İzlenmesini tavsiye etti.

İLK KEZ MİLLİ OLDU

Henüz 17 yaşında olan Andrija Maksimovic, Kızılyıldız için büyük bir sansasyon yarattı. Sırp kulübünün solak orta saha oyuncusu bu Ekim'de İsviçre'ye karşı ilk milli maçına çıktı.

"SIRP MESSİ" PATLAMA YAPTI

Ülkede zaten "Sırp Messi" lakabıyla anılan Maksimovic, halihazırda 10 maçta 3 gol ve 3 asistle büyük sükse yaptı.

FENERBAHÇE'YE ZORLU RAKİPLER

Şimdiden Avrupa'nın en üyük takımlarının dikkatini çeken Maksimovic için Fenerbahçe devreye girecek olursa Juventus, Manchester City ve Liverpool gibi devlerle yarışmak zorunda kalacak

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Sırp kulübü şu an için oyuncusuna 15 milyon euro değer biçiyor. Şimdiye kadar birisi Dortmund olmak üzere iki kulübün teklif yapmadan müzakereleri başlattığı konuşuluyor.

TADIC'TEN GÜVENCE

Ülkesinde çok büyük bir ağırlığı olan Dusan Tadic'in Fenerbahçe yönetimine ve teknik direktör Jose Mourinho'ya güvence verdiği ve istenmesi durumunda Andrija Maksimovic'i sarı-lacivertli kulübe gelme konusunda ikna edebileceği güvencesini verdi.

İSTANBUL AKTARMALI AVRUPA

35 yaşındaki Sırp yıldızın genç vatandaşına "hemen Avrupa'nın en büyük takımlarına gidersen sıyrılma şansın çok azalır. Kendini geliştirmen için oynaman şart. Süre almadan yükselemezsin. Yıllarca yedek beklersin. Ya da diğer takımlara kiralanırsın. Ama Fenerbahçe kendini göstermen için çok ideal bir kulüp. Burayı sıçrama tahtası olarak kullanman lazım. 2-3 sene İstanbul'da yaşamak kariyerin için çok faydalı olacak. Sonra burası da seni satmaya sıcak bakar. Çok yüksek rakamlara en büyük takımlara gitmen ve orada tutunman için en doğru yol bu." diyerek ikna edebileceği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 17.10.2024 11:56

İLGİLİ HABERLER