Asayiş
  • 19.6.2023 15:40

Tartıştığı kayınvalidesini şah damarını keserek öldürmüştü.. seri katil meraklısı çıktı

Muğla Datça'da tartıştığı kayınvalidesini şah damarını keserek öldüren damat Ali Murat Tutlu'nun, cinayet ve seri katil filmlerine ilgisi olduğu ve sosyal medyada film önerisi istediği ortaya çıktı. Tutlu ve eşi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eskişehirli Ali Murat Tutlu, ailesinin rızası olmadan Muğla Datçalı Özlem Ağı ile 2016'da evlendi. Ağı ailesi, tek evladı Özlem'in hasretine dayanamadı. Bunun üzerine Ali ile Özlem'i Datça'ya davet etti. Ali ile Özlem, 3 yaşındaki çocuklarıyla birlikte pandemi döneminden itibaren Datça'da yaşamaya başladı.

Datça'ya taşındıklarından itibaren Ağı ailesiyle anlaşamayan damat, sürekli sorunlar çıkardı, başıboş davranmaya başladı. Ali, kayınpederi pazarda satış yaparken, aile içi anlaşmazlıktan ötürü kayınvalidesi Sevgi Ağı (60) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tutlu, eline aldığı bıçakla, kayınvalidesinin boğazını kesti.

 

Tartıştığı kayınvalidesini şah damarını keserek öldürmüştü! Katil damatla ilgili kan donduran detay

Cani damat, kanlar içinde yere yığılan kayınvalidesine 8 bıçak darbesi vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sevgi Ağı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından Tutlu ve eşi Özlem Tutlu yakalanarak gözaltına alındı. Kadının cansız bedeni otopsi için morga götürülürken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

TUTUKLANDI

Sevgi Ağı cinayetinde, cani damat ve kızı, çıkarıldığı mahkemece, kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tartıştığı kayınvalidesini şah damarını keserek öldürmüştü! Katil damatla ilgili kan donduran detay

CİNAYET VE SERİ KATİL FİLMİ HASTASI

Cani damat Ali Murat Tutlu'nun, sosyal medyadaki film gruplarında cinayet ve seri katil filmi önerileri istediği ortaya çıktı. Tutlu sosyal medyadaki paylaşımında, "Dostlar merhaba. Bir romandan uyarlanan filmdi. Polis bir kadın vardı, oğlu cinayet işliyordu. Hayal meyal hatırladığım sahnelerden birisi, çocuk ormanda kaçıyordu saklanıyordu. Zor ama belki denk gelir diye yazmak istedim. Bir de seri katil filmleri önerirseniz çok sevinirim. Sevgiler" diye yazdı. Kendisine film önerisinde bulunanlara teşekkür etti.

Güncellenme Tarihi : 19.6.2023 15:43

İLGİLİ HABERLER