Yaşam
  • 28.6.2024 13:17

Taylor Swift’in dürüm yediği salaş dönerci olay oldu

Dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift’in her attığı adım olay olurken beğendiği restoranlar da bu ilgiden nasibini alıyor. Ünlü şarkıcının İngiltere’de en sevdiği dükkan açığa çıktı.

34 yaşındaki ABD’li şarkıcının Londra’daki favori kebapçısına giden Daily Star’dan Layla Nicholson isimli bir gazeteci izlenimlerini paylaştı. 

1,3 milyar dolar net gelire sahip olduğu düşünülen Swift'in, eski erkek arkadaşı Joe Alwyn sayesinde keşfettiği ve "şehirdeki en iyi" olarak görülen Londra'daki mütevazı bir paket servis dönercisini sevmesi şaşkınlık yarattı.

Gazeteciye göre; göze çarpmayan bir tasarımı olan Kentish Delight isimli dükkan, dünyanın en büyük müzik yıldızının seveceği bir ortamdan çok, maç sonrası içki içen ortalama İngiliz taraftarlarına yönelik gibi görünüyor.

Nicholson, ünlü şarkıcının tercihinin genellikle tavuk döner veya tavuk şiş, salata ve ekstra sarımsak sosu olduğunu öğrendi. 328 TL'lik (7,90 sterlin) bu menü, diğer müşterilerin de ilgisini çekmesi için Swift Kebab olarak adlandırılıyor.

Mekanda Swift'in, bir çalışanla beraber çekildiği selfie ve diğer fotoğraflar da bulunuyor. Ayrıca mekanın sahibi Ahmed Khan'ın bileğinde Swiftie'lerin üniforması haline gelen el yapımı boncuk bileziklerin de yer alması dikkat çekiyor. 

Bazı hayranlar, idollerinin nelerden hoşlandığını görmek için Avustralya'dan bile geliyor. Swift'in ekibi için 450 sterlin değerinde kebap sipariş ettiği de bildirilenler arasında. 

Nicholson son olarak, döner yemeyi çok sevmese de; salatanın taze olması, tavuğun içinde hiç yağ olmaması ve soğanların oluşturduğu dağınıklığın olmaması sebebiyle güzel bir öğle yemeği yediğini belirtti.  

Güncellenme Tarihi : 28.6.2024 13:21

İLGİLİ HABERLER