Yaşam
  • 22.11.2006 10:35

TEKKE İLE GÖKDENİZ'İN ZANLISINA 11 YIL!..

Milli futbolcular Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in araçlarını kurşunlayan, tehdit eden ve 500 bin EURO haraç isteyen Hakan Süleyman, yargılandığı bir başka yaralama suçundan dolayı 11 yıl 6 ay ağır hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon'da Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in araçlarını kurşunladığı, tehdit ettiği ve haraç istediği iddiasıyla Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde iki arkadaşı ile birlikte yargılanan Hakan Süleyman'ı, bir başka yaralama suçundan yargılayan Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Zeynep Denizoğlu da affetmedi.

17 Ağustos 2003'te 4 arkadaşı ile birlikte Ahmet Cilara'nın çalıştığı işyerine giden Hakan Süleyman, etrafa tehditler yağdırdı ve Ahmet Cilara'yı ayağından vurdu. 120 gün iş gücü kaybına neden olan Ahmet Cilara'nın şikayeti üzerine yakalanan Hakan Süleyman hakkında açılan dava dün sona erdi.

Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3 yılı aşkın bir süredir süren duruşmada, mahkeme başkanı Hakim Zeynep Denizoğlu, Hakan Süleyman'ı adam yaralamak, ruhsatsız silah kullanmak, korku ve paniğe neden olmak suçlarından toplam 11 yıl 6 ay ağır hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Mahkeme, aynı davada gözcülük yaptığı iddiasıyla yargılanan 4 sanığı suçsuz buldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:02

İLGİLİ HABERLER