Spor
  • 15.6.2022 09:44

Terim'in prensi Bruma Fenerbahçe'de

Jorge Jesus'un göreve gelmesiyle birlikte yeni transferleri arka arkaya açıklayan Fenerbahçe'den çok konuşulacak Bruma hamlesi geldi. Sarı lacivertli kulüp, Portekizli oyuncunun kiralık transferi konusunda anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı. Bruma'nın Fenerbahçe macerasının başlamasıyla birlikte Galatasaray forması giydiği dönemde Fatih Terim hakkında söyledikleri akıllara geldi. Öte yandan Portekizli oyuncunun, Fenerbahçe'nin açıklaması sonrası hemen sildiği Terim paylaşımı ortaya çıktı...

Fenerbahçe Kulübü, PSV Eindhoven forması giyen Bruma’nın (Armindo Tue Na Bangna) kiralık olarak transferi konusunda oyuncunun kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Transfer çalışmaları sürdüren sarı lacivertliler, ilk olarak Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna katarken bir dönem Galatasaray forması da giyen Bruma'yı kiralık olarak transfer etti.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz Bruma’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir." ifadelerine yer verildi.

İŞTE İSTANBUL'A GELİŞ SAATİ

Bruma 16.25'te Lizbon'dan kalkacak THY'nin tarifeli seferi olan uçakla İstanbul'a gelecek. Yıldız futbolcunun gece 23.00 civarı İstanbul Havaalanı'na inmesi bekleniyor.

TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

PSV Eindhoven'lı yöneticilerle bir görüşme yapan Bruma'nın, Fenerbahçe ile anlaşma sağlanmasının ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 15.6.2022 09:47

İLGİLİ HABERLER