Spor
  • 6.8.2022 12:44

Terim'in prensleri Taylan ve Ömer Bayram yollanıyor

Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, sezonun ilk maçında Antalyaspor'a konuk olacak. Ligin zorlu rakiplerinden birine karşı Okan Buruk'un vereceği ilk sınav merakla beklenirken transferde de flaş hamleler gelmeye devam ediyor. Lucas Torreira ve Dries Mertens'i bitirmeye yakın olan Aslan'da tartışılan isimler Ömer Bayram ve Taylan Antalyalı'nın yeni adresleri de belli olmak üzere. 

Bu maç öncesinde transfer çalışmalarına da devam eden yönetim, iki önemli oyuncunun transferinde sona yaklaştı.

GÖZDEN DÜŞTÜLER

Galatasaray'da taraftarların sürekli olarak tepki gösterdiği Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram'ın geleceği belli oluyor.Özellikle geçen sezon gösterdikleri performans nedeniyle takımın en çok eleştirilen oyuncuları olan ikiliye kulüp bulmaları söylendi.Hazırlık kampı boyunca Okan Buruk'un da gözüne giremeyen Taylan ve Ömer, tamamen gözden düşen oyuncular oldu.

Kendilerine kulüp aramaya başlayan iki oyuncunun yolu yine Süper Lig'de kesişebilir.

YENİ ADRESLERİ BELLİ OLUYOR

Teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında yer almayan ikili için Süper Lig ekibi Giresunspor devreye girdi.Süper Lig ekibi Giresunspor, sarı kırmızılı takımda forma şansı bulması zor olan bu ikiliyi kiralamak için devreye girdi.Galatasaray yönetiminin sıcak baktığı transferde gözler Taylan ve Ömer'e çevrildi.

Giresunspor eğer oyuncularla anlaşırsa, kiralama gerçekleşecek.Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezon da kaleci Okan Kocuk'u kiralamış ve Okan'ın muhteşem performansı oyuncunun geri dönüp Muslera'nın alternatifi olmasına yol açmıştı.

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 6.8.2022 12:46

İLGİLİ HABERLER