Asayiş
  • 11.5.2022 21:59

TikTok fenomeni Emirhan Nur bakın neden öldürülmüş

TikTok fenomeni Emirhan Nur aracında infaz edilmişti! Neden öldürüldüğü ortaya çıktı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 5 gün önce aracı taranarak katledilen TikTok fenomeni Emirhan Nur'un, neden öldürüldüğü ortaya çıktı. Avukat Ramazan Hakan Urul, cinayetin Emirhan Nur'un Tiktok'tan kazandığı parayı zanlılara vermediği için işlendiğini iddia etti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Fehime C.'nin ifadesindeki 'Cinci hoca' detayı ise tüyler ürpertti. İşte detaylar...

Olay, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal Bilek Mahallesi yakınlarında bulunan dağlık arazide 5 Mayıs sabahı yaşandı. İddiaya göre, bölgedeki bağ evinde kalan evli ve üç çocuk babası 22 yaşındaki Emirhan Nur, aracıyla bağ evinden ayrıldıktan sonra uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden Nur'un cenazesi otopsi işlemlerinin ardından defnedilirken jandarma ekipleri ile Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı cinayeti işleyen kişi ya da kişileri yakalamak için soruşturma başlattı.

"TİKTOK GELİRİNİ ZANLILARA VERMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ"

Cinayetle ilgili şok bir iddiayı paylaşan Nur'un ailesinin avukatı Ramazan Hakan Urul, Tiktok fenomeni olan Emirhan Nur'un sosyal medyadan elde ettiği geliri zanlılara vermediği için öldürüldüğünü söyledi.

SURİYE'YE KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Sosyal medyadan çok ciddi gelire sahip olan Nur'un ve eşinin cinayetten önce ciddi tehditler aldığını paylaşan Avukat Urul, aranan 4 zanlının Suriye'ye kaçmaya çalıştığını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 11.5.2022 22:02

İLGİLİ HABERLER