Dünya
  • 1.5.2023 12:50

Timsah balıkçıyı yedi

Balıkçının acı acı haykırışları ve çığlıklarına koşan arkadaşları, manzarayı gördüklerinde dehşet içerisinde kaldı

Nehre balık tutmaya giden balıkçılar, duydukları acı haykırış sonrasında aynı kafalarını aynı yöne çevirdi. Diğer balıkçı arkadaşlarının bir timsah tarafından saldırıya uğradığını düşünen adamlar hemen yetkililere haber verdi. Bölgeye gelen yetkililer, adamı da timsahı da bulamadı. Arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.Geçtiğimiz hafta, Queensland'deki Kennedy Nehri kıyısında balık tutan kampçılar nehirden gelen bir çığlık duydu. O anda, adamın nehir kıyısında timsah tarafından kaçırıldığına düşündüler.

Balıkçının acı acı haykırışları ve çığlıklarına koşan arkadaşları, manzarayı gördüklerinde dehşet içerisinde kaldı - Resim: 3

ARAMA BAŞLATILDI

Polisler ve acil servisler, adamı bulmak için hummalı bir arama başlattı. Arama ekipleri yaya olarak arama çalışmalarını sürdürürken, Cairns'ten bir kurtarma helikopteri gönderildi. Arama çalışmalarının hala devam ettiği bildirildi.

DEFALARCA YUMRUKLADI

Geçtiğimiz aylarda, Avustralya'nın Queensland kentinde bir yüzücü, köpeğini öldüren vahşi bir saldırıda bir timsah tarafından parçalanmıştı. Rahatsız edici görüntüler, 37 yaşındaki turist Alister MacPhee'nin sudan atladıktan sonra canavardan kaçmak için defalarca yumrukladığını gösteriyordu.

BALIKÇIYI ÖLDÜRDÜ

Kody Duncan, aniden üzerine atılmadan önce oltasıyla devasa canavarla tehlikeli bir şekilde dalga geçerken kendini filme aldı. Bu korkunç görüntü, bir tuzlu su timsahının bir balıkçıyı ölümüne sürüklemeye çalıştığı anı gösteriyordu.

TEHLİKE ALTINDA SALDIRIRLAR

Tatlı ve tuzlu sularda yaşayan timsahların yoğun olduğu bir bölge olan Queensland'de, timsah saldırısı haberleri son dönemde sık sık duyulsa da timsahlar tehlikede hissettikleri anlarda saldırıya geçerler. Ancak saldırıları çoğunlukla ölümcüldür.

HEM KARADA HEM SUDA

Çoğunlukla balıkla beslenen timsahlar, hem karada hem suda yaşayabildikleri için kara hayvanlarına da saldırarak yiyebilirler. Hatta bazen pusuda saklanarak su kenarında su içen geyik, yaban domuzu, zebralara saldırabilirler.

Güncellenme Tarihi : 1.5.2023 12:54

İLGİLİ HABERLER