Spor
  • 26.8.2024 10:16

Toroğlu : Satın alınan kaleci bile Gökhan'ın yediği golleri yemez

Erman Toroğlu'dan flaş Rizespor kalecisi Gökhan sözleri! Satın alınan kaleci
Spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan flaş Rizespor kalecisi Gökhan sözleri! Satın alınan kaleci diyerek Rize kalecisine şok sözler!

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etmesi ardından Gökhan Akkan'a tepkiler büyüyor. Gökhan Akkan'la ilgili en flaş iddialardan biride Erman Toroğlu'dan geldi.

Erman Toroğlu'dan şok sözler!

Ekol TV ekranlarında Rize'de farklı Fenerbahçe maçını değerlendiren Erman Toroğlu, “İyi, Kötü ve Çirkin diye bir film vardı. İyi Fred, Kötü Gökhan, Çirkin, seyircinin Gökhan'a yaptığı ıslık! Satın alınan bir kaleci bu pozisyonlarda bu kadar goller yemez!” dedi.

Galatasaraylılara'da laf söyledi!

Erman Toroğlu Galatasaraylılara'da seslenerek “Başta Galatasaraylılar olmak üzere… Demek ki şu var takımlar kalecileri satın alıyorlar, bunlardan şüphelendiklerine göre… Golü sadece kaleci yemez takım da yer.” dedi.

Erman Toroğlu'nun satın alınan bir kalecinin de bu golleri yemeyeceğini iddia etti.

Rize taraftarının da isyan ettiği kaleci Gökhan'a tepkiler dinmiyor. Maç sonu taraftarıyla da tartışan Gökhan için, Rasim Ozan "Kalede korkuluk olsa maç 5-0 bitmezdi" dedi. 

Ayrıca Fenerbahçeli Abdülkerim Durmaz'da "Gökhan hatalı goller yedi, ancak maçı satmadı. Muslera'da o zaman Young Boys'a maçı sattı deriz. Sattı mı satmadı" diyerek Gökhan'ın maçı satmadığını ifade etti.

Sosyal medyada Gökhan'ın Fenerbahçe maçında yediği goller konuşulurken, Fenerbahçe taraftarı da hem Galatasaray'dan hem Beşiktaş'tan yediği hatalı golleri paylaşmaya başladı.

Güncellenme Tarihi : 26.8.2024 10:18

İLGİLİ HABERLER