TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANAN ÇİFTİN BEBEĞİNE HEMŞİRELER SAHİP ÇIKTI
DENİZLİ - Denizli'nin Bozkurt İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan karı-koca hastanede tedavi altına alınırken, kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan 14 aylık bebeklerine hemşireler sahip çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Çorum'dan Didim'e gitmek için yola çıkan Selehattin Güngör ile dini nikahlı eşi Gülay Güldik ve 14 aylık bebekleri Demet Güngör, Denizli-Afyonkarahisar Karayolu Bozkurt İlçesi yakınlarında içinde bulundukları aracın kaza yapması sonucu yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen ambulanslarla 3 yaralı, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan karı-koca burada yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen genç çiftin 14 aylık bebekleri ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Anne ve babası yoğun bakım ünitesine kaldırılan minik Demet'e, bir yakınının bulunamaması sebebiyle hemşireler sahip çıktı. Hastanede, hemşirelerin kontrolü altında günlük ihtiyaçları ve ilaçları verilen Demet'in, anne ve babası iyileşene kadar Çocuk Esirgeme Kurumu'na verileceği öğrenildi.
Öte yandan, hastane yetkililerinin genç çiftin yakınlarına ulaşmak için çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.