Medya
  • 5.1.2017 03:27

TRT dizisindeki bu hata sosyal medyada olay oldu

Gün geçmiyor ki Türk televizyonlarında yayınlanan dizilerin hastane sahnesi facia ile sonuçlanmasın. Sağlık çalışanları arasında hayli eğlence ve kahkaha konusu olan bu sahnelerin en sonuncusu TRT’de yayınlanan ‘Adını Sen Koy’ adlı dizide gerçekleşti.

İlgili görselin DSN facebook sayfamızda paylaşılmasının ardından yüzlerce yorum yapıldı. Bu yorumların bazılarını sizler için derledik. Senaristlere ve dizi yapımcılarına tavsiyemiz böyle çok gülüyor eğleniyor olsak da siz yine bir sağlık danışmanlığı alın, Bakanlıktan talep edin, bir bilene danışın lütfen. Fazla rezil oluyorsunuz yav :)))

(doktorlarsitesi.net)


 

HASTA AKMIYO SERON HANIM😂

 

SIZ YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ CAHILER BELKI ADAMI SERUMA VERIYORLAR INSAN BIRAZ ARAŞTIRIR BILGI SAHIBI OLMADAN DIZI ELEŞTIRIYORSUNUZ:))

 

HIC MI DOKTORLAR DIZISINI IZLEMEMISLER😂 INSAN ORDAN BARI BIRŞEYLER KAPAR

 

SERUMA KOL TAKMIŞLAR 😂

 

ALLAHTAN DAMARA SERUM ASKISIYLA GIRMEMIŞLER 😂

 

HAYAT KISA TV KANALLARI UCUYOR😀

 

BU DIZI YAPIMCILARI NEDEN SAĞLIKÇI BIRINE DANIŞMADAN IS YAPIYOR ACABA SAÇMALIK TAMAMEN HERSEYI GEÇTIM SERUMU DAMAR YOLUNU DA MI HIÇ GÖRMEDILER

 

KOL SEKLINDE SERUM MU YAPMIŞLAR 🙂 ÇOK BAŞARILI  :):)

 

ŞU DIZILERDEKI HASTANE SAHNELERINDEN AYRI BIR DIZI YAPSALAR DA CANIMIZ SIKKIN MORALIMIZ BOZUK OLDUĞUNDA OTURUP IZLERIZ 😀

Güncellenme Tarihi : 5.1.2017 03:36

İLGİLİ HABERLER