Asayiş
  • 26.6.2023 22:23

Tüfekle ağzından vurdular

İntihar mı, cinayet mi? Mehmet Küpeli’nin ölümünde yeni gelişme: Hepsi beraat etti!
Konya'da 32 yaşındaki Mehmet Küpeli, tüfekle ağzından vurulmuş halde bulundu. Sevgilisi Kübra Nur Doğan, olayın cinayet olduğunu anlattı. Gözaltına alınan arkadaşları Adem Sükuti (36) ve İbrahim Akhançer (32) ise delil yetersizliğinden serbest kaldı… Acılı baba, beraat kararına karşı çıktı. "Şüpheliler bir cinayet bir intihar diyor. 1,5 yıldır bir belirsizlikle yaşıyoruz. Bu kuşku bizi yiyip, bitiriyor. Neyse ortaya çıkmasını istiyoruz" çağrısı yaptı.Korkunç cinayet bir türlü aydınlatılamadı. İki şüphelinin delil yetersizliğinde beraat etmesi ise acılı aileyi şoka uğrattı.

Konya'da 32 yaşındaki Mehmet Küpeli, iki yıl önce tüfekle ağzından vurulmuş halde bulundu.

İntihar mı, cinayet mi? Mehmet Küpeli’nin ölümünde yeni gelişme: Hepsi beraat etti!Evde bulunan kız arkadaşı Kübra Nur Doğan (21), ilk ifadesinde Küpeli'nin intihar ettiğini anlattı. Soruşturma kapsamında 4 ay sonra tekrar gözaltına alınan Doğan, bu kez Küpeli'yi aralarında çıkan tartışmada Adem Sükuti tarafından öldürdüğünü, yanında da Mehmet Akhançer'in bulunduğunu, ikilinin kendisine de intihar ettiği yönünde ifade vermesini istediklerini açıkladı.

İntihar mı, cinayet mi? Mehmet Küpeli’nin ölümünde yeni gelişme: Hepsi beraat etti!

Tutuklanan 3 sanıktan Adem Sükuti hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet, Akhançer ve Doğan hakkında ise 'kasten öldürmeye yardım etme' suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis talep edildi.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2023 22:26

İLGİLİ HABERLER