Gündem
  • 2.8.2024 21:09

Türk düşmanı İsrailli bakan İmamoğlu'na haber yolladı.. Her şey güzel olacak

İsrailli Bakan Katz'dan alçak paylaşım! Başkan Erdoğan'ı hedef aldı, Ekrem İmamoğlu'na açık destek verdi
Daha önce sık sık Türkiye'yi ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlar yapan katil İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yine bir skandala imza attı. Türkiye'nin Haniye paylaşımlarını kaldıran Instagram'a erişim engeli getirmesinden rahatsız olan Katz, Türkçe bir paylaşım yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da etiketleyerek açıktan destek veren Katz, "Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim." ifadesini kullandı. Öte yandan İmamoğlu da bugün sosyal medya hesabından Instagram'a erişim engeli getirilmesine tepki göstermişti.

İsrailli Bakan Katz’dan alçak paylaşım! Başkan Erdoğan’ı hedef aldı, Ekrem İmamoğlu’na açık destek verdi

Tüm dünya katil İsrail'in Hamas lideri Haniye'ye gerçekleştirdiği alçak saldırıyı konuşuyor. Haniye'nin şehit edildiği saldırının birçok sosyal medya kullanıcısı Facebook ve Instagram'dan paylaşım yaptı. Ancak siyonizmin aparatı haline gelen Meta, Haniye ve Filistin paylaşımlarını kaldırıdı, bu tür paylaşım yapan hesaplara ise kısıtlamalar getirdi.

İsrailli Bakan Katz’dan alçak paylaşım! Başkan Erdoğan’ı hedef aldı, Ekrem İmamoğlu’na açık destek verdi


KATZ'DAN ALÇAK PAYLAŞIM

Daha önce yaptığı paylaşımlarla Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz bu kez İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açıktan destek vererek yine bir skandal paylaşıma imza attı.

İMAMOĞLU'NA AÇIK DESTEK VERDİ

Sosyal medya hesabından Türkçe bir paylaşım yapan Katz, Başkan Erdoğan'ın Hamas'a verdiği destek üzerinden alçak ifadeler kullandı. İsrail'in dijital platformu konumuna gelen Instragram'a uygulanan erişim yasağına da tepki gösteren Katz, İmamoğlu'na ise destek mesajı verdi.

Güncellenme Tarihi : 2.8.2024 21:28

İLGİLİ HABERLER