Medya
  • 5.10.2021 00:26

Twitter çöktü mü, neden açılmıyor?

Bugün akşam saatlerinde Whatsapp, Facebook ve Instagram'ın çökmesinin ardından şimdi de Twitter'da erişim problemi yaşanıyor. Problemle karşılaşan milyonlarca kullanıcı 'Twitter çöktü mü, neden yavaş? Twitter'a neden girilmiyor, ne zaman düzelecek?' sorularına yanıt arıyor. Twitter'da yaşanan problem paylaşımların gitmemesi ve sayfa güncellemesi yapılması yönünde. Konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Peki, Twitter çöktü mü, neden yavaş? Twitter'a neden girilmiyor, ne zaman düzelecek?

Sosyal medya uygulamalarında yaşanan sorunların ardından şimdi de Twitter'da problem yaşanıyor. Peki, Twitter'daki problem neden kaynaklanıyor? İşte detaylar;

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN YAVAŞ?

Twitter'da şuanlık çökme gibi bir problem bulunmuyor. Kullanıcılar tweet atarken veya sayfa yenilerken problemlerle karşılaşıyor. Bu durumun internet yavaşlığından olduğu düşünülüyor.

Twitter'daki sorun ile alakalı olarak yetkililerden açıklama gelmezken problemin kısa süre içerisinde giderilmesi bekleniyor.

TWİTTER'DAN İLK AÇIKLAMA

Twitter'dan yapılan ilk açıklamada, "Bazen normalden daha fazla insan Twitter kullanıyor. Bu anlara hazırlanıyoruz ama bugün işler tam olarak planladığımız gibi gitmedi. Bazılarınız bunun sonucunda yanıtları ve DM'leri görme konusunda sorun yaşamış olabilirsiniz. Bu düzeltildi. Bunun için üzgünüm!" ifadelerine yer verildi.

Güncellenme Tarihi : 5.10.2021 00:30

İLGİLİ HABERLER