Spor
  • 11.9.2004 03:38

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN GECE HAYATINA DÜŞKÜNLÜĞÜ DEVAM EDİNCE EĞLENCE MERKEZLERİNE HABER GÖNDERİLDİ!..

Trabzonspor’un Gineli futbolcusu Yattara’nın, gece hayatını sürdürdüğünün ortaya çıkması, Teknik Direktör Ziya Doğan ve yöneticileri çılgına çevirdi.

Daha önce bir çok kez, ‘Profesyonelce yaşayacağım’ diye söz veren Yattara’nın önceki akşam tesislerden ayrıldıktan sonra Trabzon’da yabancı uyruklu kadınların gittiği bir restaurantta görüldüğü, ardından da Zirve Otel’e giderek burada eğlendiği öğrenildi.

Yattara’nın, adı geçen eğlence merkezlerine uğradığını öğrenen Futbol Şubesi Sorumlusu Erda Aygün, yıldız futbolcuyla konu hakkında görüşüp, kendisine sert tepki gösterdi. Ardından da konuyu teknik kadro ve yönetime iletti. Yattara’nın, olayın Ziya Doğan ve Başkan Atay Aktuğ tarafından duyulması üzerine panik yaşadığı ve yakın çevresine, ‘Ben şimdi ne yapacağım?’ dediği ifade edildi. Ziya Doğan’ın olaya çok sinirlendiği belirtilirken, Trabzon’daki eğlence merkezlerine haber gönderilerek, Gineli oyuncunun bu yerlere alınmaması istendi. Gece hayatının sürmesi halinde bu futbolcunun, süresiz kadro dışı bırakılıp, devre arasında da satılabileceği dile getirildi.  

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:54

İLGİLİ HABERLER