Yaşam
  • 6.9.2006 17:23

ÜNLÜ MANKENLERDEN GÜZELLİK SIRLARI...

SEMA ŞİMŞEK


* Cildim çok hassas ve alerjik olduğundan sadece nemlendirici kullanabiliyorum. Tonik kullanmıyorum. Günlük makyajımda göz çevresi kapatıcısı ve rimel kullanıyorum. Allık ve kaş kalemden vazgeçmem.


* Saçlarıma düz fön çektiririm ya da maşa yaptırırım. Makyajımı erken yapmayı severim. Çünkü oturmuş makyaj bence daha iyi.

* Gözlerimi ortaya çıkarmama pek gerek yok, zaten iriler. Dudaklarımı kalınlaştırmak için ten rengi dudak kalemiyle dudaklarımın dışından kalem çekerim.

GÜZİDE DURAN

* Pahalı olanları değil, eczaneden aldığım ürünleri kullanıyorum.

* Doğal olmayı tercih ediyorum. Banyodan çıkınca sadece rimel ve dudak nemlendiricisi sürüyorum.

* Sadece ayda bir kez cilt bakımı yaptırırım.

* Elmacık kemiklerim çok belirgin olduğundan daha az dikkat çekmek için tam üstlerine çok az allık sürüyorum. Dudaklarımı kalemle daha belirgin bir hale getiririm. Üst kirpiklerime yoğun rimel sürerim.

DEMET KUTLUAY

* Sabahları yüzümü soğuk suyla yıkadıktan sonra dermatoloğumun hazırladığı özel toniği ve nemlendiricimi sürüyorum. Fazla ürün kullanmayı sevmiyorum.

* Düz fönlü saçlar, makyaj, güzel bir elbise ve ince topuklu stilettolar vazgeçilmezlerim.

* Çok hassas bir cildim olduğu için dermatoloğumun cil tipime göre hazırladığı tonik ve kremlerle bakım yapıyorum. Güneşli günlerde mutlaka 60 faktörlü koruyucu krem kullanırım.. Ayda bir kez de kese yaptırırım.

* Baz olarak ince pudra kullanırım. Göz altlarıma kapatıcıyla ışık verip, gri far sürerim. Kirpiklerimi kıvırıp rimellerim. Gül kurusu rengi allıkla elmacık kemiklerimi belirginleştiririm.

EBRU ŞALLI TAN



* Sabahları yüzümü jelle yıkadıktan sonra nemlendiririm. Göz çevreme C vitaminli göz kremi kullanıyorum. Ya pilates ya yürüyüş ya da aletli jimnastik yaparım. Meyve yer ve yeşil çay içerim.

* Ayda bir defa cilt bakımı yaptırırım. Zaman zaman kendi yaptığım bal ve avakadolu maskeyi de uygularım.

* Hafif ama çarpıcı makyaj yapmayı severim. Kullanmayı en sevdiğim ürünler, Estee Lauder Illusionist rimel. Fondöten kullanmam, bana yakışmıyor. Pudra ve allıklarla yüzüme renk veririm.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:40

İLGİLİ HABERLER