Yaşam
  • 26.4.2022 01:17

Ünlü rapçi Berk Bayındır 8. kattan düşerek öldü!

Ünlü rapçi Berk Bayındır kaldığı rezidansın 8. katından düşerek hayatını kaybetti. Feci olay Kağıthane'de bir rezidansta saat 08.00 sıralarında meydana gelirken Beta lakabıyla bilinen ünlü rapçi Berk Bayındır geçtiğimizi aylarda da trafik kazası geçirmişti. Sevenlerini yasa boğan Berk Bayındır'ın korkunç olaya şahit olan kız arkadaşı Simla Ener yürekleri yakan bir paylaşımda bulundu.

SON DAKİKA | Beta lakaplı ünlü rapçi Berk Bayındır 8. kattan düşerek öldü! Kız arkadaşından yürekleri yakan ilk paylaşım…

Olay, Kağıthane Telsizler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, 'Beta' olarak tanınan rap sanatçısı Berk Bayırdır (31) sabah saatlerinde kaldığı dairenin balkonuna çıktıktan sonra, büyük bir gürültü duyuldu.

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Berk Bayındır'ın hayatını kaybettiği belirlendi.Bayındır'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

"EN SON DÜŞERKEN GÖRDÜM"

Olay sırasında Berk Bayındır ile aynı dairede kalan kız arkadaşı Simla E. ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.Simla E., 3-4 gündür birlikte kaldıklarını söyleyerek Berk Bayındır'ın sabah uyandıklarında olağan dışı hareketlerde bulunduğunu, balkona çıktığını söyledi. Kısa süre sonra Berk Bayındır'ın balkon demirlerinden sarkarken gördüğünü söyleyen Simla E., arkasından koştuğunu ancak, düşerken gördüğünü söyledi.

Korkunç olaya şahit olan Berk Bayındır'ın kız arkadaşı Simla Enen yürekleri parçalayan bir paylaşımda bulundu.

Simla Ener yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Canımdan can koptu... Kötü iddiaları ya da çirkin düşünceleri umursayacak kadar bile halim yok. Sadece Berk'imin sevenleri için yazmak zorunda hissediyorum.

"BAĞIRARAK AŞAĞI DÜŞTÜ"

Mahalle esnafı Hasan Bayram, bir ses duyduklarını ve dışarıya çıktıklarını belirterek "Bir adam bağırarak aşağıya düşüyordu. Pat diye bir ses geldi, adam yerde yatıyordu" dedi.

Güncellenme Tarihi : 26.4.2022 01:23

İLGİLİ HABERLER