Yaşam
  • 26.6.2024 10:57

Ünlü rockçı Teoman : Erdoğan'ın büyük karizmatik gücü var

Ünlü rockçı Teoman tv100'e konuştu: Erdoğan'ın büyük karizmatik gücü var
Az Önce Konuştum'a konuk olan ünlü rockçı Teoman, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Teoman, "Erdoğan’ın öyle bir karizmatik gücü var ki. O kendini gösterince bir sürü kişiyi arkasından sürükleyebiliyor." ifadelerini kullandı. "Küstah biri olmak istediğim için rock yıldızı oldum" diyen Teoman, "Rock yıldızı biraz daha farklı bir figürdür, personası değişiktir. Hayata dair tavırları da değişiktir, kendimi öyle tanımlamak istemem ama uzlaşmaz bir kişilik yaratırsınız." diye konuştu.

KİTABIMA BENDEKİ GICIKLIKLARI DA KOYDUM

"İnsanlar bu kitabı aldığında tatmin olsunlar, kimisi felsefi derinliğinden, kimisi edebi taraflarından, kimisi nüktedanlıktan mizahtan mutlu olsun istedim. Timur diye bir karakter yarattım ben değilim orada yarattığım kişi, dünyanın en gıcık adamını yarattım bendeki gıcıklıkları da koydum ama abarttım.

SANAT ZATEN UYDURUKÇULUK

Karakter Timur nasıl oluştu?

Aslında bana benzeyen bütün gün hiçbir iş yapmayan canı sıkılan adamdı önce. Sonra onu değiştirip 46 yaşında bir herif yapınca, kendimden uzaklaştırınca, onu rezil pozisyonlara sokmaya başlayınca işin asıl zevkli bölümü başladı.

ERDOĞAN’IN BÜYÜK KARİZMATİK GÜCÜ VAR

Erdoğan’ın öyle bir karizmatik gücü var ki. O kendini gösterince bir sürü kişiyi arkasından sürükleyebilecek.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2024 11:06

İLGİLİ HABERLER