Yaşam
  • 16.2.2009 17:31

ÜNLÜ ŞARKICILAR SEVGİLİLERİNİ BÖYLE DİNLETMİŞ

Bir GSM şirketinde çalışan kişiyle anlaşıp sevgililerini dinletmişler... Seki, Akalın'ın yardımıyla Şenlendici'nin telefon bilgilerine ulaştı... Telekulaklık yapan Seki, Şenlendirici'den dayak yedi.

Milliyet'in haberine göre; kokain operasyonu kapsamında cuma gününden beri gözaltında tutulan şarkıcı Deniz Seki'nin yakın arkadaşı Demet Akalın'ın da dün akşam üzeri ifadesine başvurulması, ilginç bir iddiayı ortaya çıkardı. Akalın, iddialara göre kokain operasyonuyla ilgili değil, Deniz Seki'nin sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'ye ait cep telefonu bilgilerini ele geçirmesine yardım ettiği için ifade verdi.

Bir GSM şirketinde (TURKCELL) çalışan Can adlı hayranının yardımıyla Akalın, eski sevgilisi Oğuz Kayhan'a ait telefon mesajı bilgilerini ele geçirdi ve Kayhan'ın Selin İmer isimli kadınla mesajlaştığını öğrendi. Ardından Akalın, bu durumu Deniz Seki'yle paylaştı. Seki de, evli sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin telefon bilgilerini ele geçirmek için Akalın'dan yardım istedi.Akalın, GSM şirketinde çalışan genç hayranıyla Seki'yi tanıştırdı. Bu sayede Seki, sevgilisi Şenlendirici'nin tüm telefon bilgilerine ulaştı. Ancak bir süre sonra durumu fark eden Şenlendici, çılgına döndü, kavga ettiği Seki'yi dövdü ve Can isimli çalışanı, çalıştığı GSM şirketine şikayet etti. Şirket ise konuyu kapatmak için genci Adana'ya gönderdi.

Ardından Jandarma, kokain operasyonu nedeniyle Seki'nin telefonlarını dinlerken, sadece savcılık kanalıyla alınabilecek bilgileri yasadışı bir yolla ele geçirdiğini öğrendi ve 3 gün önce Can isimli genci gözaltına aldı. Akalın da, bu nedenle konu hakkındaki bilgisine başvurulmak için Zekeriyaköy Jandarma Karakolu'na davet edildi. Akalın'ın, kendi aracıyla gittiği karakolda, 15 dakika ifade verdiği ve ardından da karakoldan ayrıldığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:07

İLGİLİ HABERLER