Medya
  • 26.8.2021 18:34

Ünlü Youtuberler Emniyete çağrıldı

Enes Batur, Reynmen, Başak Karahan, Doğan Kabak ve Ferit Karakaya'nın da aralarında olduğu sosyal medya fenomenleri ifadeye çağrıldı..Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen, Doğan Kabak, Ferit Karakaya gibi ünlü sosyal medya fenomenleri Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ifadeye çağırıldı.

Enes Batur, Reynmen, Başak Karahan, Doğan Kabak ve Ferit Karakayanın da aralarında olduğu sosyal medya fenomenleri ifadeye çağrıldı

Öte yandan, Enes Batur'un da yanı sıra Damla Nur Altun, Başak Karahan, Doğan Kabak, Ferit Karakaya ve Cantuğ Özsoy'un da ifade işlemlerinin tamamlandığı, toplam 10 kişinin bugün ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Sosyal medya fenomenlerini takibe alan İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü inceleme başlattı. Milli Piyango İdaresi'nden izin almadan video ve görsellerle takipçileri arasında çekiliş yaptığı belirlenen Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen gibi ünlü sosyal medya fenomenlerinin aralarında bulunduğu 18 kişi ifade için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.

BATUR: VERGİ VERİYORMUSUNUZ? VERİYORUM

Mali Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü’ne giden Enes Batur yaklaşık yarım saat ifade verdi. Emniyet çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Batur, "Ne soruldu? Vergi veriyor musunuz? Veriyorum. Hatta bugün bile vereceğim. Çekilişlerle ilgili iznim olmasa ceza alırdım herhalde" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 27.8.2021 23:02

İLGİLİ HABERLER