Dünya
  • 28.11.2021 02:31

Üvey baba dehşeti!.. Eşini vurup üvey kızına tecavüz etti

KAYNAK : MİLLİYET

Hayatına yön veren o korkunç olayı yaşadığında henüz 12 yaşındaydı. Yaşadığı büyük travmayı atlatması yıllarını aldı. O artık 23 yaşında. 11 sene boyunca adaletin yerini bulması için savaşan genç kadının başına gelenler, korku filmi senaryosu gibi bir finalle, idam yatağında böyle sona erdi.

Nefesini tuttu, sessizce üvey babasının idamını izledi. Basının ilgi odağında olduğunu biliyordu. İdamdan sonra herkes ondan bir cümle isteyecekti. Sakin kaldı, sabırla bu korku filminin sonunu izlemeye başladı. Ona hayatındaki en büyük travmayı yaşatan adamın son nefesini verişini gözünü kırpmadan takip etti.

Hayatına yön veren bu inanılmaz olayın sorumlusu artık nefes almıyordu. Sonunda özgürdü. Ona hayatının en büyük acılarını yaşatan bu cani adamdan artık kurtulmuştu. Yeni bir hayat onu bekliyordu...

Saniye saniye idam Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi

DEHŞETİ YAŞADIĞINDA 12 YAŞINDAYDI

Onun adı Lindsey Kirk... Hayatını değiştiren o korkunç olayı yaşadığında henüz sadece 12 yaşındaydı. Bir yandan okuluna gidiyor, diğer yandan çok sevdiği annesi Kim Kirk ve iki erkek kardeşiyle birlikte hayata tutunmaya çalışıyordu. Henüz çok küçüktü. Hayatı yeni yeni tanımaya başlamıştı.

Saniye saniye idam Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi

Annesi ve babası ise o çok küçükken yollarını ayırmıştı. Hayatındaki baba figürü eksikti. Belki de kızının hayatındaki bu boşluğu doldurmak isteyen annesi yeni bir evlilik yapmıştı. Ancak işler yolunda gitmiyordu. Annesi ve üvey babası sık sık kavga ediyordu. Sonunda ipler kopma noktasına geldi. Annesi, üvey babasından ayrılma kararı aldı. Ve her şey bundan sonra başladı.

Saniye saniye idam Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi

GÖZÜNÜ KIRPMADAN ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ

2009'un yaz aylarıydı. Üvey baba David Neal Cox bir kamyon şoförü olarak çalışıyordu. Eşi Kim Kirk ile evliliğinde yolunda gitmeyen şeyler vardı. Çift sürekli tartışıyordu. Bu tartışmalara Lindsey Kirk de şahit oluyordu. Anne Kim Kirk sürekli ayrılmak istediğini söylüyordu. Bu anlaşmazlık boşuna değildi. Çünkü David Neal Cox uyuşturucu madde kullanıyordu.

Ancak bundan daha büyük bir problem daha vardı. Üvey baba David Neal Cox, eşinin kızı Lindsey Kirk'e cinsel tacizde bulunuyordu. David Neal Cox, Lindsey Kirk'ü tehdit ediyordu. Cox, eğer Lindsey bu cinsel saldırıları birilerine anlatırsa hem onu hem de annesini gözünü kırpmadan öldüreceğini söylüyordu. Lindsey Kirk bu tehditler karşısında çok korkuyordu. Annesinin ve kendisinin başına bir şey gelmesini istemiyordu.

Saniye saniye idam Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi

SONUNDA KARARINI VERDİ

Bir süre evi terk etti Lindsey. Büyükanne ve büyükbabasının yanında yaşamaya başladı. Evden uzaklaşmasından ötürü daha huzurlu günler geçirse de aklı sürekli annesindeydi. Kendisine cinsel saldırıda bulunan bu adamla annesinin aynı evde yaşamasını istemiyordu. Annesi o adamdan kurtulmalıydı. Bir şeyler yapmalıydı.

Bir yandan büyük bir korku duyuyor diğer yandan da gerçekleri annesinin öğrenmesini istiyordu. Sonunda kararını verdi. Annesine tüm gerçekleri söyleyecekti. Sonucunda ne olursa olsun annesi tüm gerçekleri bilmeliydi.

Saniye saniye idam Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi

Kısa bir süre sonra David Neal Cox tutuklandı. Ancak Nisan 2010'da serbest bırakıldı Cox. Bu esnada Kim Cox çocuklarıyla birlikte kız kardeşinin evine taşındı. David Neal Cox ne kendisine ne de çocuklarına yaklaşamayacaktı çünkü mahkeme üvey babanın eşine ve çocuklarına yaklaşmasını yasaklamıştı. Ancak Cox uzaklaştırma yasağını delmekte kararlıydı.

ANNESİ CAN ÇEKİŞİRKEN KABUSU YAŞADI

Aradan bir ay geçti. Takvimler 2010'un Mayıs ayını gösteriyordu. Eşinin kendisini terk etmesini kabullenemeyen ve adeta çılgına dönen David Neal Cox, uzaklaştırma kararına rağmen Kim Kirk'ün yaşadığı evi buldu. Onu görür görmez silahla ateş etti ve talihsiz kadını kolundan ve karnından vurdu. Kim Kirk, acılar içinde can çekişmeye başladı. Eşinden sonra üvey kızını hedef alan Cox, henüz 12 yaşındaki üvey kızına cinsel saldırıda bulundu.

Saniye saniye idam Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi

Bu esnada küçük erkek kardeşleri dolapların içinde saklanıyordu. Lindsey'in yardım çığlıkları çevredekileri harekete geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evi kuşatma altına aldı. Yakalanan Cox tutuklanarak cezaevine gönderilirken Kim Kirk de yaşamını yitirdi. Üvey babasının cinsel istismarına maruz kalan ve bu istismarı annesinin gözleri önünde yaşayan Lindsey Kirk'ün yaşadığı psikolojik travmayı atlatması ise yıllarını aldı.

Saniye saniye idam Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi

ÖLÜMÜNÜ TAM KARŞIDAN İZLEDİ

50 yaşındaki David Neal Cox, yaptıklarını iki yıl sonra, 2012 yılında kabul etti. Ancak itiraflarına rağmen idam cezasına çarptırılmaktan kurtulamadı. Ancak ortada bir sorun vardı. Mississippi'de zehirli iğne ilaçlarına erişim olmamasından ötürü 9 yıl boyunca idamlar gerçekleşmiyordu. Tam 9 yıl sonra ilaç temini gerçekleşince David Neal Cox için de idam kararı verilmiş oldu.

İdamına karşı çıkmadı Cox. Ölüme layık olduğunu söyledi. Onu izleyenler arasında üvey kızı Lindsey Kirk de vardı. Sedyeye bağlandığı esnada Cox'un üzerinde kırmızı bir tulum vardı. Önce üzerine beyaz bir çarşaf serildi. Ardından ölümcül kimyasallar şeffaf plastik bir tüpten vücuduna doğru aktı. Birkaç derin nefes alan Cox'un ölümü sadece dakikalar içinde gerçekleşti. Üvey kızı Lindsey Kirk onun ölümünü tam karşıdan izleyenler arasındaydı.

Victim's family speaks out about David Cox, that fateful night, upcoming  execution | Crime & Law Enforcement | djournal.com

İŞTE SON SÖZLERİ...

Enjeksiyon başlamadan hemen önce Cox'un son sözleri enteresandı. Çocuklarını çok sevdiğini söyleyen Cox, "Bir zamanlar iyi bir adam olduğumu çocuklarımın bilmesini istiyorum. Kral James İncil'inden başka bir şey okumayın" dedi. Cox'un son sözleri bunlar oldu. Basının ilgi odağı olan Lindsey Kirk ise sakindi. Üvey babasının idamından sonra salondan çıkan Kirk, gazetecilere vücudundaki iki dövmeyi gösterdi. Bu iki dövmeyi de annesi için yaptırmıştı.

He's evil': Victims' family prepares for killer's execution - ABC News

DİKKAT ÇEKEN DETAY

İlki koluna yaptırdığı dövmeydi. Bu dövmede Roma rakamlarıyla annesinin doğum tarihi yer alıyordu. Diğer dövmesi ise göğsünün üzerindeydi. Annesinin en sevdiği hayvan olan yunus artık Lindsey'in vücuduna kazılı. Lindsey şimdi yeni bir hayata hazırlanıyor. Canını yakan geçmişini ardında bırakmak, hayata yeniden başlamak istiyor. Söylediği şu sözler ise yürek burkan cinsten: "Annemi her gün daha da çok özlüyorum..."

Güncellenme Tarihi : 28.11.2021 02:44

İLGİLİ HABERLER