Medya
  • 9.10.2025 13:52

Uyuşturucudan gözaltına alınan Hadise ve İrem Derici isyanlarda.. mahalle mahalle gezeceğim

Uyuşturucu iddiaları sonrası İrem Derici'den dikkat çeken açıklama! "Mahalle mahalle gezip..."

Uyuşturucu operasyonu sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ünlü şarkıcı İrem Derici, basın karşısına çıktı. Derici, “Gerekirse mahalle mahalle dolaşıp bu tertemiz sonuçları herkesle paylaşacağım. Bu kariyer için çok emek verdim ve ailemi üzmemek adına elimden geleni yaptım” ifadelerini kullandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' suçundan aralarında ünlü isimlerin bulunduğu şüpheliler hakkında soruşturma başlattı.

ÜNLÜ İSİMLERE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Soruşturma çerçevesinde İrem Derici, Kubilay Aka, Kaan Yıldırım, Hadise Açıkgöz, Berrak Tüzünataç, Duygu Özaslan, Demet Evgar, Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Mert Yazıcıoğlu, Feyza Altun, Derin Talu, Deren Talu, Birce Akalay, Dilan Polat, Engin Polat, Metin Akdülger ve Ceren Moray, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda ifade verdi. Ünlü isimler ifadelerinin ardından kan, idrak ve saç örneklerinin alınması için Bahçelievler'de bulunan Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

SERBEST KALDILAR

Ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen ünlüler, tekrar İstanbul İl Jandarma Komutanlığına getirildi. Burada işlemleri tamamlanan ünlü isimler serbest bırakıldı.

İREM DERİCİ: TERTEMİZ SONUÇLARI HERKESLE PAYLAŞACAĞIM

Ünlü şarkıcı İrem Derici serbest bırakıldıktan sonra basın toplantısı düzenledi. Derici yaptığı açıklamada, "Gerekirse mahalle mahalle gezip o tertemiz sonuçları herkesle paylaşacağım. Gerçekten ben bu kariyer için çok emek harcadım. Ailemi üzmemek için elimden gelen her şeyi yaptım." ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu iddiaları sonrası Hadise’den ilk mesaj: “Şaşkınım ama geride kaldı”

Ünlü şarkıcı Hadise, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı” soruşturması kapsamında ifade verdi. Çok sayıda ünlü isimle birlikte İl Jandarma Komutanlığı ve ardından Adli Tıp Kurumu’na giderek kan örneği veren Hadise, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise, “Ben de sizin kadar şaşkınım. Çok şükür her şey geride kaldı” ifadelerini kullandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı iddiasıyla aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu kişiler hakkında soruşturma açılmıştı.

Soruşturma çerçevesinde İrem Derici, Kubilay Aka, Kaan Yıldırım, Hadise Açıkgöz, Berrak Tüzünataç, Duygu Özaslan, Demet Evgar, Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Mert Yazıcıoğlu, Feyza Altun, Derin Talu, Deren Talu, Birce Akalay, Dilan Polat, Engin Polat, Metin Akdülger ve Ceren Moray, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda ifade vermişti.

ADLİ TIP'TA ÖRNEK ALINDI

Ünlü isimler ifadelerinin ardından kan, idrak ve saç örneklerinin alınması için Bahçelievler’de bulunan Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen ünlüler, tekrar İstanbul İl Jandarma Komutanlığına getirilmişti. Burada işlemleri tamamlanan ünlü isimler serbest bırakıldı.

Uyuşturucu iddiaları sonrası Hadise’den ilk mesaj: “Şaşkınım ama geride kaldı” - Resim : 3

"HER ŞEY GERİDE KALDI"

İşlemlerin ardından serbest bırakılan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Ben de sizin kadar şaşkınım olanlar karşısında. Çok şükür her şey geride kaldı. Bu akşam tüm kalbimle sahnedeyim, Ankara'da görüşürüz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 9.10.2025 13:59

İLGİLİ HABERLER