Gündem
  • 30.7.2024 22:05

Vahşet.. 9 İsrail asker Filistinli erkek polise saatlerce tecavüz etti

İsrail cezaevinde yaşanan rezil olayın perde arkası açığa çıktı…
HAMAS yanlısı olmakla suçlanan Abbas yönetimi altındaki bir Filistinli polis tutuklandı. Tutuklanan Filistinli polis "Beit Lid" kampında eşi görülmedik işkenceye uğradı. Dövülen, elektrik verilen Filistinli polis 9 İsrail askeri tarafından tecavüze uğradı.
Tecavüz sonucunda anüsü parçalanan polis, acil hasteneye kaldırıldı.
İsrail askerleri  bu alçakça tecavüzü kameraların önünde yapacak kadar pervasızdı. Olay önce Abbas yönetimindeki polislere sonra da bütün Filistin'e  yayılınca İsrail ordusu tecavüzcü 9 askeri tutukladı..Bunun üzerine İsrailli sağcı siviller tecavüzcü askerleri kurtarmak için askeri üssü bastı.
İşte olayın ayrıntıları

رام الله : تفاصيل مروعة لتعذيب طفل قاصر في سجون الاحتلال | رام الله

İsrailli aşırılık yanlıları "Beit Lid" kampına baskın düzenlediler. Filistinli bir mahkuma saldıran askerlerin tutuklanmasını protesto ettiler.

29 Temmuz 2024 Pazartesi akşamı, aralarında maskeli askerlerin de bulunduğu düzinelerce sağcı göstericinin, terörle suçlanan askerlerin tutuklanmasını protesto etmek amacıyla askeri mahkemeye baskın yapmasının ardından İsrail'in merkezindeki Beit Lid üssünde bir kaos durumu hüküm sürdü. Gazzeli bir mahkuma cinsel saldırıda bulunmak.

Kaygan Serinlemek akıntıya karşı تعذيب النساء في السجون الاسرائيلية Arapça  kaldır yonga

İsrail Ordu Radyosu, sağcı protestocuların askeri mahkemeye hücum ettiğini ve fırtınayı engelleyemeyen askeri polis memurlarıyla yumruk yumruğa kavga ettiğini gösteren bir video klip yayınladı.

İsrail Yayın Otoritesi ayrıca düzinelerce protestocunun mahkeme binası içindeki demir kapıyı kırmaya ve Gazzeli bir Filistinliye cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan askerlerin tutulduğu yere ulaşmaya çalıştığını gösteren bir video da yayınladı.

Fotoğraf açıklaması yok.


İbrani gazetesi "Haaretz", "yaklaşık 200 sağcı eylemcinin, bugün (Pazartesi) gözaltına alınan dokuz yedek askerin, bir polis memuruna ciddi şekilde kötü muamelede bulundukları şüphesiyle sorgulanmak üzere nakledildiği Beit Lid üssündeki askeri mahkeme karargahına baskın düzenlediğini" bildirdi. Sde Teman gözaltı merkezinde (Negev'de) Filistinli tutuklu var." ".

مركز حقوقي يوثق أنماط التعذيب داخل سجون الإمارات

Sözlerine şöyle devam etti: "Onlarca kişi üsse baskın düzenleyerek içindeki askeri mahkeme binasına girdi. Askerler (üs muhafızlarından) onları engellemeye çalışıyor."

Gazete şu açıklamayı yaptı: "Göstericiler arasında maskeli ve silahlı askerler var; bunların bir kısmı askeri üniformalarının üzerinde Sde Teman kampındaki tutukluların korunmasından sorumlu birim olan Force 100'ün logosunu taşıyor."

التعذيب في السجون العراقية يبلغ مستويات قياسية | Amwaj.media

İsrail Yayın Kurumu, 10 askerin Gazze'den ismi açıklanmayan bir mahkumu ağır şekilde dövdüğünü ve bu mahkumun anüs dahil olmak üzere ciddi yaralanmalarla hastaneye kaldırıldığını, bunun üzerine askeri polisin soruşturma başlatmasını gerektirdiğini ortaya çıkardı.

Güncellenme Tarihi : 31.7.2024 19:44

İLGİLİ HABERLER