Sağlık
  • 28.7.2021 11:57

Vaka sayısı en çok artan 10 il

 Sağlık Bakanı Koca vaka haritasını paylaştı! İşte vaka sayısı en çok artan iller...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık vaka tablosunu paylaştı! Vaka sayısı en çok artan illeri de duyuran Bakan Koca "Son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz; Siirt, Diyarbakır, Bitlis, Giresun ve Iğdır. Vaka sayılarındaki artış ve aşılanma oranları arasında ilişki var. Aşı olup tedbirlere uyun." dedi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık vaka tablosunu paylaştı! Bakan Koca vaka sayısı artan illeri de duyurdu.

İŞTE SON TABLO!

Bakan Koca tabloyu paylaşırken uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi.

İŞTE VAKA SAYISI EN FAZLA ARTAN İLLER!

Koca ayrıca "Son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz; Siirt, Diyarbakır, Bitlis, Giresun ve Iğdır. Vaka sayılarındaki artış ve aşılanma oranları arasında ilişki var. Aşı olup tedbirlere uyun." diye ekledi.

"ZORA SOKMAYALIM"

Koca şunları söyledi: llerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgını kontrol altında tutma gücümüzü zora sokmayalım. Aşı olup tedbirlere uymak zorundayız.

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN İL SİİRT!

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz; Siirt, Diyarbakır, Bitlis, Giresun ve Iğdır. Vaka sayılarındaki artış ve aşılanma oranları arasında ilişki var. Aşı olup tedbirlere uyun'' ifadelerini kullandı. 

İSTANBUL YÜKSELİŞTE!

İstanbul'da vaka oranı  88,19, Ankara'da 69,13, İzmir'de ise 33,43 oldu.

VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İL HATAY OLDU

17-23 Temmuz tarihleri arasında vaka sayılarında en çok düşüş görülen il 27.07 oran ile Hatay oldu.

SON 24 SAATTE 19 BİN 761 YENİ VAKA GÖRÜLMÜŞTÜ!

27 Temmuz'da açıklanan 24 saatlik verilere göre 19 bin 761 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 51 oldu.

Güncellenme Tarihi : 28.7.2021 12:11

İLGİLİ HABERLER