Spor
  • 17.6.2022 00:09

Vasilije Micic'e 3 talip birden! Anadolu Efes'e NBA'den dev rakipler

Turkish Airliens Euroleague'de üst üste ikinci kez zafere ulaşan Anadolu Efes'te yıldız basketbolcu Vasilije Micic gösterdiği performansla NBA ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Sırp oyuncuyla ilgili 3 takımın çalışmalara başladığı belirtildi.

Vasilije Micic'e 3 talip birden! Anadolu Efes'e NBA'den dev rakipler

Anadolu Efes'in üst üste ikinci kez kazandığı Euroleague şampiyonluğunda başrol oynayan Vasilije Micic, NBA'in gündemine geldi. Sırp basketbolcuyla ilgili 3 dev kulübün devreye girdiği iddia edildi.

 

LARKİN, ERTEN GAZİ VE DUNSTON İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Turkish Airlines Euroleague'de zafere ulaşan Anadolu Efes'te gelecek sezon adına iç transfer hamleleri geldi. Lacivert-beyazlılar, Shane Larkin, Erten Gazi ve Bryant Dunston ile sözleşme yeniledi. Anadolu Efes'in yaptığı açıklamada Dunston ve Erten Gazi ile 1'er, Larkin ile 2 yıllık anlaşma imzalandı.

YİĞİTCAN SAYBİR AYRILDI

Anadolu Efes'te Yiğitcan Saybir ile yollar ayrıldı. Lacivert-beyazlı kulübe veda eden genç basketbolcu, Frutti Extra Bursaspor ile sözleşme imzaladı.

MİCİC'İN HAKLARI OKLAHOMA'DA

Anadolu Efes'in yıldızı Vasilije Micic'in NBA'de hakları Oklahoma City Thunder'da bulunuyor. Başarılı basketbolcu geçtiğimiz aylarda NBA'e transferi hakkında konuştu. Vasilije Micic yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dürüst olmak gerekirse NBA'e gitme arzum var. Ancak Oklahoma’daki insanlara da söylediğim gibi oraya oynamak için gitmek istiyorum. Tecrübelerime göre, maçlarda oynamanın, takımın bir parçası olmanın, maksimumumu vermek için bana ilham verdiğini gördüm. Her zaman ana rol olmak zorunda değil, ama her zaman bana verilenler için savaşacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Diğer şeyler benim elimde değil. Onlara dürüstçe söyledim. Bazılarına kibirli ve aşırı sert gelebilir, ama durum bu."

Vasilije Micice 3 talip birden Anadolu Efese NBAden dev rakipler

3 TALİP BİRDEN

Bleacher Report’ta yer alan habere göre Denver Nuggets başta olmak üzere Chicago Bulls ve Milwaukee Bucks, NBA’deki hakları Oklahoma City Thunder'da bulunan Vasilije Micic ile ilgileniyor.

Vasilije Micice 3 talip birden Anadolu Efese NBAden dev rakipler

 

Güncellenme Tarihi : 17.6.2022 01:19

İLGİLİ HABERLER