Spor
  • 9.9.2024 17:08

Ve Rıdvan Yılmaz’ı resmen duyurdular!

Glasgow Rangers’ta forma giyen Rıdvan Yılmaz, yeniden Türkiye’ye dönüyor. Milli sol bek oyuncusu, Süper Lig’in dev ekibine transfer oluyor. İşte Rıdvan Yılmaz’ın yeni takımı…

İskoç futbolunun dev ekibi Glasgow Rangers’ta 3’üncü sezonunu geçiren Rıdvan Yılmaz için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Uzun süredir adı Süper Lig’in dev ekipleriyle anılan milli yıldız için beklenen haber sonunda duyuruldu. 23 yaşındaki sol bek oyuncusu, Süper Lig’e geri dönüyor.

RIDVAN YILMAZ, FENERBAHÇE'YLE ANLAŞTI

Ferdi Kadıoğlu’nu rekor bonservis bedeliyle satan Fenerbahçe sol bek pozisyonu için aradığı ismi buldu. Ada basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Rıdvan Yılmaz’ın transferi konusunda Glasgow Rangers ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertlilerin, kısa bir süre içerisinde Rıdvan Yılmaz’ı İstanbul’a getireceği ve sağlık kontrollerinin ardından milli oyuncuyla sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

SAKATLIĞI BULUNUYOR

Fenerbahçe için sağlık kontrollerinden geçmeye hazırlanan Rıdvan Yılmaz’ın mevcut sakatlığı bulunuyor. Yıldız oyuncu, 13 Ağustos’ta Dinamo Kiev ile oynanan mücadelede sakatlanmış ve mücadeleyi tamamlayamamıştı. Yaklaşık 1 aydır sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Rıdvan Yılmaz’ın sahalara ne zaman döneceği ise henüz belli değil.

6 KEZ GOL KATKISI VERDİ

2022-2023 sezonundan bu yana Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz, bu süreç içerisinde mavi-beyazı ekibin formasını 52 resmi maçta 3390 dakika sırtına geçirdi. Başarılı sol bek oyuncusu, 2 gol ve 4 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.


 

Güncellenme Tarihi : 9.9.2024 17:09

İLGİLİ HABERLER