Medya
  • 19.10.2011 01:20

VE UĞUR DÜNDAR STAR TV EKRANLARINI BIRAKTI!..

Star TV'nin satış sürecinde ortağı Yılmaz Özdil'in muhalif bir hava vermemek için haber toplantılarına bile katıldığı anlatan Uğur Dündar, "Satış süreci tamamlanana kadar bende ekranlarda olyacağım" dedi.
Star TV'nin dün gece itibariyle Doğuş Grubu'nun olduğunu belirten Dündar, "Sevgili arkadaşım Yılmaz Özdil ile benim patronum Aydın Doğan'dır. Biz Star TV'ye Aydın Doğan'ın kanalı olduğu için geldik. Bugüne kadar da hiçbir şekilde yayın çizgimize müdahalede bulunulmadı" şeklinde konuştu.

Star TV 327 milyon dolara Doğuş Holding'e satılmasının hemen ardından Star TV Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni ve anchormani Uğur Dündar, ekranlara veda edeceğini açıkladı...
Star TV Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni ve anchormani Uğur Dündar, Star TV'nin Doğuş Grubu'na satışı ile ilgili olarak Radyo D'de her sabah konuğu olduğu "Hakan Gündüz ile Radyo Arenası" programında konuştu.

BUGÜNE KADAR YAYIN ÇİZGİMİZE MÜDAHALEDE BULUNULMADI

Star TV'nin dün gece itibariyle Doğuş Grubu'nun olduğunu belirten Dündar, "Sevgili arkadaşım Yılmaz Özdil ile benim patronum Aydın Doğan'dır. Biz Star TV'ye Aydın Doğan'ın kanalı olduğu için geldik. Bugüne kadar da hiçbir şekilde yayın çizgimize müdahalede bulunulmadı" dedi.

Uğur Dündar, Star Haber ekibiyle de bir toplantı yaptı. Oldukça uygusal anlar yaşanan toplantıda Uğur Dündar, Star Haber çalışanlarının Doğuş Yayın Grubu bünyesine katıldıklarını ve durumlarının bu grubun yöneticileri tarafından belirleneceğini belirterek, "Hepiniz tecrübeli ve çalışkan insanlarsınız. Hiçbirinizin işsiz kalacağını sanmıyorum. Şahenk ailesi özel ve iyi insanlardır. Sizleri kırdıysam özür dilerim, güzel işler yaptık. Yılmaz Özdil son günlerde haber toplantılarına girmediyse sebebi muhalif duruşunu buraya yansıtmak istememesidir" dedi

EKRANDA OLMAYACAĞIM
Uğur Dündar, satış süreci sona erinceye kadar Star Ana Haber Bülteninde ekranda olmayacağını açıkladı. Satış süreci Doğan Grubu'nun Star TV'yi Doğuş Grubu'na sattığını açıklamasından itibaren başlıyor ve kanalın satışına SPK tarafından onay verilmesine kadar geçecek süreyi kapsıyor.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:03

İLGİLİ HABERLER