Spor
  • 12.10.2021 11:19

Vida'dan çarpıcı yeni sözleşme cevabı!

Beşiktaş'ta Domagoj Vida konusunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Hırvat stoper ile 2+1 yıllık sözleşmede anlaşıldı. Beşiktaş'ın 1 milyon 750 bin Euro’luk teklifine Vida'dan flaş bir cevap geldi.

Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Domagoj Vida ile yapılan görüşmelerde ilk etapta sonuç alınamamıştı. Hırvat stoper ile oluşan farkı kapatmak adına Beşiktaş yönetimi teklif yükseltmeye hazırlanırken Vida'dan da indirim yapması bekleniyor.

Sabah'ın haberine göre; ilk görüşmede Siyah-Beyazlılar 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret önerirken, Sözleşme süresini 2+1 yıl olarak masaya koydu. 32 yaşındaki oyuncu ise süreyle ilgili sorun olmadığını belirtse de "2.5 milyon Euro istiyorum" yanıtını verdi.

Yönetimin, Vida'ya yapacağı yeni teklifin 2 milyon Euro civarında olması bekleniyor. Bu rakamın üzerine çıkmayı istemeyen siyah-beyazlılar, oyuncudan da indirim istedi.

Sözleşmesine bonus maddeleri eklenerek oluşan farkın kapanacağı ve anlaşmanın sağlanacağına inanan yönetim, devre arası gelmeden Vida ile imzaları atıp rahatlamanın peşinde.

Güncellenme Tarihi : 12.10.2021 11:19

İLGİLİ HABERLER